Tento partner nie je pre vás žiadna výhra! Tu sú jasné znamenia

V novom vzťahu sa necítite tak, ako ste si predstavovali... Stále dúfate, že sa vaše pocity zmenia?

11.08.2020 17:00
hádka, kríza Foto:
Naozaj ste verili tomu, že s ním budete šťastná?
debata

Stále tie kontrolné otázky

Spočiatku bolo milé, že sa zaujíma o váš deň, ako ste ho prežili, s kým a čo ste robili. Z milých otázok však akosi rýchlo prešiel na každodenné vypočúvanie a následné komentovanie vašich dní. A veľa z toho, čo robíte, sa mu nepáči. „S tým sa nestretávaj, tam by si nemala chodiť, netráviš s nimi priveľa času?…“ To už nie je o záujme, ale o manipulácii a kontrole vášho života. Ak si myslíte, že to časom pominie, tak ste na omyle. Bude to čoraz horšie…

Zasa mu čosi nevyšlo

Na stretnutie s vami príde opäť poriadne nahnevaný. Zasype vás množstvom negatívnych emócií, ktoré sa v ňom počas dňa nahromadili. Jeho plány mu opäť niekto zmaril, všetci proti nemu intrigujú, on je obeťou toho a toho… Večný nešťastník sa nedokáže postaviť životu tvárou v tvár, stále očakáva podporu, ľútosť… Ale vy chcete mať po boku niekoho dospelého, nie ufňukaného chlapca, ktorý sa nevie postarať ani sám o seba, hoci už dávno opustil vysokoškolské lavice.

A kde v jeho živote ste vy?

Teraz musím odbehnúť za jedným známym, cez víkend letím s kamarátmi mimo mesto, prepáč, ale tú večeru odložíme na inokedy, dnes nemôžem… Akosi vás nedokáže „vpratať“ do jeho nabitého rozvrhu. Iste, má toho na krku priveľa, čo vám bolo jasné od začiatku vášho vzťahu, ale teraz nemá na vás čas skoro nikdy. Ešte chvíľu môžete samú seba klamať, že je to pre jeho časovú zaneprázdnenosť. Aká je pravda? Ak vás muž miluje a chce byť s vami, ste na prvom mieste. Bokom zostanú kamaráti aj povinnosti, ktoré sa dajú veľmi jednoducho odložiť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #hádka #partner #sebec

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Večerajte a raňajkujte niečo ľahšie, budete sa tak celý deň cítiť lepšie.
Nemíňajte všetky peniaze, ktoré sa vám...