Znamenia zverokruhu, ktoré majú neveru v osude

V prípade nevery sa často snažíme zistiť, kde sa stala chyba. Čo bolo príčinou, že partner prekročil hranice dôvery. Obviňujeme seba, okolie, jeho. Pritom dôvod môže byť omnoho jednoduchší. Hviezdy v úlohe sudičiek niekedy nenadelia len tie dobré vlastnosti. Ale aj sklony k nevere.

10.08.2020 13:00
Aká vôňa zaujme muža podľa znamenia horoskopu? Foto:
Bez ohľadu na to, či veríte horoskopom alebo nie, možno ste si všimli, že niektoré znamenia majú iste črty spoločné.
debata (1)

Vlastnosti a predpoklady

Bez ohľadu na to, či veríte horoskopom alebo nie, možno ste si všimli, že niektoré znamenia majú iste črty spoločné. Tie formujú aj ich správanie. Astrologička Cindy Mckean preto vytipovala aj znamenia, ktoré na základe ich vnútorného sveta, životnej filozofie, povahových vlastností a videnia sveta, majú najväčšiu pravdepodobnosť byť nevernými. Nemusia, ale isté predpoklady v ich DNA zanechali.

Baran

Znamenie, na ktoré ma najväčší vplyv Mars. Planéta, ktorá vlieva do žíl agresiu, ale aj vášeň. Preto má baran sklon žiť život divokého alfa samca. Názory presadzuje silou a svoj sexuálny apetít často striedaním partneriek. Navyše baran dokáže rýchlo vzplanúť, ale aj rýchlo vyhasína jeho záujem. No a nová žena v obzore je dôvod byť opäť hrdinom, mačom, divochom, vášnivým milovníkom.

Blíženci

Znamenie komplikované vo vzťahoch, pretože často ani netuší, čo vlastne chce. Mení názory, nálady a aj partnerov. Avšak blíženci majú radi aj prístav istoty, ktorým je stabilný partner. Na druhej strane nie je nič neobvyklé, ak majú na každú svoju osobnosť aj náhradu v podobe inej bokovky. Zblížiť sa s blížencom znamená byť vždy tak jednou nohou na druhej koľaji.

Škorpión

Rodina a dôvera sú pre neho vo vzťahu veľmi dôležité. Napriek tomu máva problém ukočírovať svoje túžby. Preto je to znamenie, ktoré bude navždy oddaným partnerom, no pri príležitosti si nenechá odťať ruku. Ani iné časti tela. Pre škorpióna sa stáva nevera len povrchnou epizódou, ktorú neskôr zo svojho života vytesní. Ale čo sa stalo sa už zmazať nedá.

Vodnár

Znamenie, ktoré stretávate v realite, ale v skutočnosti žije vo sfére svojich snov. Má vždy veľkolepé plány, sny, aj túžby. No a hoci nikoho nechce sklamať, obvykle nechce ani nechať svoje chúťky a túžby nenaplnené. Je to presne to znamenie, ktoré si povie: „Žijeme len raz,“ a aspoň na rýchlovku zabudne, že má rodinu a záväzky.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #vzťahy #znamenia zverokruhu

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...