Kamaráti s benefitom sexu? Idete do toho? Isté dohovory musia platiť

Obaja ste single a poznáte sa roky. A tak vám obom napadne to isté - nespestríme si naše kamarátstvo sexom?

04.07.2020 12:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Noc plná vášne?
debata

Iste, z času na čas si spoločne môžete užiť vášnivú noc. Takýto vzťah s istými výhodami však musí mať svoje pravidlá.

Aké sú pravidlá hry?

Skôr, než skončíte v posteli, odpovedzte si na otázky, ktoré sa vám v mysli vynárajú… Môžeme randiť aj s inými? Ako náš vzťah ukončíme? Budeme spolu prežívať veci aj naďalej ako kamaráti alebo z nás budú „iba“ milenci? Povieme o tom ostatným kamarátom v našom okolí? Musíte sa zhodnúť na tom, ako bude vaše kamarátstvo s benefitom sexu vyzerať. Nemalo by ísť o vzťah plný obmedzení… Ak spolu nechodíte, tak sa predsa nemôžete správať ako partneri…

Žiarlivosť? Zakážte si ju

Samozrejme, zrejme sa necítite práve najlepšie, ak vášho kamaráta, s ktorým ste si pred pár dňami užili noc vášne, stretnete na rande s fakt peknou ženou. Pichne vás pri srdci? Ak áno, tak na to rýchlo zabudnite. Žiarlivosť k takémuto vzťahu nepatrí. Buď máte svoju pozíciu vopred vyriešenú, alebo musíte so sexom prestať. Žiarlivosť z vašej strany nie je namieste, vzťah s výhodou sexu nemá prinášať nepríjemné pocity, ale skôr naopak.

Komunikujte otvorene

Jedno z najdôležitejších pravidiel takéhoto vzťahu znie: hovorte otvorene. Je dôležité komunikovať a hovoriť o tom, ako sa máte, čo vás trápi alebo čo je pre vás dobré a čo už nie. V takomto vzťahu sa môže stať, že jeden z vás začne pociťovať niečo viac, než len príťažlivosť. Čo v takom prípade? Je na vás, či vzťah ukončíte alebo sa pustíte do niečoho vážnejšieho. Pokiaľ o tom nebudete otvorene hovoriť, môže sa jeden z dvojice v takomto vzťahu začať veľmi rýchlo cítiť „pod psa“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #kamaráti

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...