Tu sú znamenia, že váš ex je stále do vás zamilovaný

Rozchody nie sú nikdy ľahké. Aj keď sa rozhodnete žiť oddelene, často je pomerne náročné urobiť za vzťahom hrubú čiaru.

27.05.2020 15:00
láska, rozchod, koniec, rozvod Foto:
On vás ešte stále miluje?
debata

Minimálne jedna strana trpí o čosi viac ako tá druhá. Môže sa stať, že aj mesiace po krachu vzťahu bývalý partner k vám prechováva nejaké city, dokonca je do vás stále zamilovaný. Tu sú znamenia, že to tak zrejme je.

Videli ste ho s novou partnerkou a tá vyzerá, ako keby vám z oka vypadla. Je zrejmé, že je len akousi „náhradou“ za vás, ktorá mu má pomôcť preklenúť ťažké obdobie.

Píše vám v noci sms-ky, zväčša vtedy, keď vypije s kamarátmi viac pohárikov. Nie je v nich nijako trápny ani dotieravý, skôr z nich cítite smútok za vaším vzťahom.

Zverejňuje fotografie, na ktorých má spomienkové veci, ktoré ste mu darovali alebo ktoré sa spájajú s vašimi peknými okamihmi. Veselé tričko, ktoré ste mu kúpili na poslednej dovolenke a podobne. Aj takto vám dáva najavo, že vás zo života nevymazal.

Akosi často sa „náhodne“ stretnete. Pritom si vždy dá pozor, aby bol milý, šarmantný a slušný. Túži vás ešte očariť, chce vám pripomenúť, čo ste v ňom stratili.

Sleduje váš život na sociálnych sieťach a nerobí to tajne – naopak – pochváli vám fotku, napíše k nej niečo osobné, dáva vám vedieť, že chce byť ešte stále súčasťou toho, čo prežívate.

Nezabudne na žiaden váš sviatok, ak sa náhodou dopočuje o nejakom vašom úspechu, hneď vám píše sms-ku, aby vám vyjadril obdiv. Podporuje vás a teší sa z úspechov, ktoré dosahujete. Má vás ešte stále v srdci zapísanú ako ženu svojho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #rozchod #partner

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...