Hľadáte verného partnera? Poobzerajte sa po mužoch narodených v týchto znameniach

Kto by nechcel vážny vzťah založený na vernosti? Sú znamenia zverokruhu, ktoré k nej majú vrúcnejší vzťah ako ostatné. Medzi akými znameniami hľadať? Tu sú tri najvernejšie.

06.04.2020 13:00
láska, sex, vzťah, pár, bozk, milenci Foto:
Vernosť až za hrob?
debata

Býk

Býk je jedným z najvernejších znamení zverokruhu. Vzťahy berie stopercentne vážne a pre svoju milovanú by urobil čokoľvek. Dokonca aj vo vzťahoch na diaľku mu môžete úplne dôverovať. Okrem toho má býk pomerne silný ochranný inštinkt, čo z neho robí do istej miery „slušného“ žiarlivca. Podvádzanie svojej partnerky pre neho neprichádza do úvahy, na druhej strane neveru či zradu neodpúšťa.

Baran

Vernosť mu je takisto blízka. Baran potrebuje pre svoj život bezpečnosť a stabilitu to isté dáva aj svojej partnerke. V posudzovaní potrieb vo vzťahu je baran spravodlivý – čo chce od svojej partnerky, to vyžaduje aj od seba – bezpodmienečne. Spoľahlivosť, vernosť a lojalita – to sú jeho tromfy, s ktorými vstupuje do vzťahu so ženou, ktorú miluje.

Kozorožec

Pre vzťah je u kozorožca vernosť na popredných priečkach, aj jeho charakterizuje predovšetkým lojalita. Kozorožec potrebuje poriadok a presný plán svojho života a to platí aj pre jeho vzťahy. Milostná aféra by ho úplne vyhodila z plánovanej cesty, preto sa do nej nepúšťa a dokáže jej povedať tvrdé NIE. Ak niekoho naozaj miluje, zostáva vo vzťahu verný.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #vernosť #znamenia zverokruhu

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Možno oklamete sami seba, avšak lekára a výsledky neoklamete.
Nič nerobte rýchlo, robíte tak len väčšie chyby....