Zákaz vychádzania? Pre tieto tri znamenia hotový horor!

V súčasnosti musíme z dôvodu zákazu vychádzania prísne obmedziť spoločenský život, aby sme mohli prispieť k boju proti koronavírusu.

01.04.2020 11:00
sama doma, osamelosť, pozornosť Foto:
Niektoré projekty musia kvôli karanténe počkať a to je napríklad pre barana extrémne náročné.
debata

Avšak niektorí jedinci to vôbec nemajú ľahké! Predovšetkým tieto tri znamenia:

Lev

Miluje pozornosť a potrebuje svoje publikum. Kvôli karanténe zrazu nemôže byť medzi ľuďmi a tým pádom ani stredobodom pozornosti, čo je preňho extrémne ťažké. Je neuveriteľne spoločenský a rád medzi ľuďmi a práve to mu teraz neznesiteľne chýba. Už viac ako raz premýšľal nad tým, ako navštívi priateľov, avšak dôvod, prečo to nespraví, vždy zvíťazí! Vybrať sa v tomto čase medzi ľudí absolútne nie je správne. Vyhýbať sa sociálnym kontaktom je teraz prioritou.

Strelec

Aj strelec má problémy prežiť v karanténe. Je totiž rovnako ako lev, spoločenský tvor. Miluje dobrodružstvo, je známy svojou spontánnosťou a podnikavosťou. Hneď, ako sa ocitne vonku s priateľmi, všetkých zaujme. A toto mu odrazu chýba ako vzduch, ktorého sa odrazu nemôže do sýtosti nadýchnuť. Avšak vie, že ostať doma je momentálne rozumné a správne rozhodnutie.

Baran

Podobné je to aj u barana. Toto znamenie je neskutočne ambiciózne a stanovuje si ciele, ktoré chce na sto percent zvládnuť. No niektoré jeho projekty musia kvôli karanténe počkať a to je pre barana extrémne náročné. Je nepokojný a predovšetkým mimoriadne netrpezlivý. Ťažko mu padne čakať, kým sa bude môcť znova naplno do všetkého zahrýzť… Dovtedy mu musia postačiť štyri nudné steny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dobrodružstvo #stredobod pozornosti #koronavírus #karanténa

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...