Tieto tri znamenia túžia po sexe najviac! A viete, ktoré má najslabšie libido?

Sexuálna túžba a aktivita je určite založená na množstve faktorov. A jedným z nich by podľa fanúšikov astrológie mohol byť aj dátum narodenia.

19.02.2020 09:30
Ktoré znamenia sú v sexuálnych aktivitách... Foto:
Ktoré znamenia sú v sexuálnych aktivitách najvášnivejšie?
debata (4)

Nebudeme s istotou tvrdiť, že údaje v nasledujúcich riadkoch sú absolútne pravdivé. A tiež asi nie je možné aplikovať ich na celú „populáciu“, ktorá sa narodila v tom či onom znamení. Ale podľa astrológa Nicolasa Aujulama, ktorého cituje britský Daily Mail, sa dajú podľa znamení určiť isté znaky, ktoré charakterizujú sexuálnu túžbu jednotlivých znamení.

Samotná aktivita potom, samozrejme, závisí od spojenia s vhodným partnerom. Aj Aujulam upozorňuje, že pri správnom spojení sa môže aj menej aktívne sexuálne znamenie prejaviť ako výkonný sexuálny partner, ktorému robí milovanie radosť a túži po ňom často.

Ktoré znamenia majú najvyššie libido?

Strelec – v zozname britského astrológa má toto znamenie najsilnejšiu sexuálnu túžbu. Prístup k sexu je optimistický, experimentálny a dobrodružný. Často je pre nich fyzickou aktivitou, ku ktorej nepotrebujú emócie, chcú len uspokojiť svoje túžby a pudy. Často absolvujú sex na jednu noc.

Škorpión – sexuálnu túžbu dokážu šíriť aj do svojho okolia. Sú vášniví a zanietení milenci. Okrem uspokojenia fyzickej potreby však túžia aj po emotívnom naplnení, čím sa líšia od Strelcov a takto aj dokážu tlmiť svoju sexuálnu túžbu. Tiež patria k experimentátorom a obľubujú údajne aj techniky v duchu S/M.

Baran – aj pre toto znamenie je typická výrazná sexuálna energia a náboj. Pri milovaní sú vášniví, často veľmi rýchli, milujú rýchle uspokojenie, ktoré však musí robiť radosť aj ich partnerovi (partnerke). Veci majú radi pod kontrolou a často preberajú iniciatívu, respektíve ju ako prví vyvíjajú.

Najnižšie libido má znamenie…

Panna – Podľa astrológa Aujulama sa Panny ocitli na stupnici od 1 do 12 na poslednom mieste. Neznamená to, samozrejme, že by sexuálne aktivity nemali ľudia v tomto znamení radi. Ich sexuálna túžba je však nepravidelná, podľa odborníka je pre nich ideálna sexuálna aktivita raz týždenne. Zvyčajne ich k nej treba doviesť, sami iniciatívu nevyvíjajú. Pri milovaní sú nežní, ale tiež čistotní, nečakajte od nich „špinavý sex“ a priveľa experimentovania.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #libido #sexuálna aktivita #znamenie #horoskop #astrológ

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...