3 dôvody, prečo muži nechcú zostarnúť po boku dokonalých žien

Snažíte sa vo všetkom o dokonalosť? Ak žijete vo vzťahu, tak radšej uberte.

17.02.2020 17:00
láska, rozchod, hádka Foto:
Všetko zvládate sama? Partner sa potom cíti nepotrebný.
debata

Cítia sa neistí

Muži chcú mať pocit, že sú pre ženu nielen potrební, ale priam nepostrádateľní. Chcú ju podporovať, ponúknuť jej silné rameno, o ktoré sa môže s dôverou v živote opierať. Vďaka tomu sa cítia sebavedomí, silní a potrební. Ale ako sa k takýmto pocitom dopracovať po boku dokonalej ženy, ktorá nič také nepotrebuje, na všetko si vystačí sama a navyše to mužovi neustále prízvukuje? Muži sa cítia p boku takejto partnerky nepotrební a zbytoční.

Nudia sa

Vzťahu prospieva aj občasná zmena. Partneri spolu „rastú“, vyvíjajú sa, snažia sa svoj vzťah zdokonaľovať. Ako je to po boku perfektnej ženy? Všetko zvláda s takým prehľadom, že pre muža sa stáva predvídateľnou. Je dokonalým „strojom“, ktorí neustále ide a ide, bez nejakých zaváhaní, zmien či zádrheľov. A to je pre mužov nuda! Túžia po prekvapeniach, občas potrebujú veci riešiť po svojom a byť nápomocní aj pri problémoch, ktoré nastanú.

Cítia sa pod tlakom

Muži milujú pokoj, doma chcú nájsť príjemnú oázu, ktorá však vôbec nemusí byť dokonalá. Vo svojom intímnom priestore už nechcú s nikým súperiť, nechcú sa porovnávať. Dokonalá žena ich však dostáva pod tlak, hoci to ani nemá v pláne. „Urobila som to, podarilo sa mi tamto…“ V porovnaní s ňou sa zrazu cítia neschopne, pretože nepodávajú výkony ako ich polovička. A možno aj podávajú, ale s partnerkou súperiť nechcú, je to pre nich únavné.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #starnutie #partnerka #harmónia

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...