Dôvera? Tieto tri znamenia ju nedarujú ľahko

Strach zo zrady či človek uzavretý viac do seba. Pre ktoré znamenia je dôvera problémom?

25.01.2020 12:00
vzťah, komplikovaný vzťah, rozchod Foto:
Pre niektoré znamenia je dôvera dvrdým orieškom.
debata

Škorpión

Škorpión je pripravený na dlhodobý vzťah. A hoci chce mať po svojom boku blízkeho človeka, jeho nedôvera mu často stojí v ceste, aby vzťah napredoval. Škorpión sa neustále bojí zrady, zlomeného srdca… Tieto obavy mu bránia naplno sa otvoriť človeku, ku ktorému pociťuje hlbšie city a darovať mu plnú dôveru. Škorpión je jednoducho stále v strehu.

Baran

Je na tom podobne ako škorpión. Baran má pred očami všetky tragické scenáre lásky – priveľmi premýšľa a analyzuje, čo všetko by sa mohlo stať, ak… Tieto myšlienky v ňom vzbudzujú strach z niečoho, čo sa ešte nestalo. Baran vidí hrozby plynúce zo vzťahu, má strach zo zrady, z bolesti, ktoré mu môže vzťah priniesť. Preto dôveru partnerovi daruje veľmi opatrne a pomaly.

Kozorožec

Kozorožec je ambiciózny a bojovný. Keď si stanoví cieľ, urobí všetko pre to, aby ho dosiahol. Neprijíma pomoc od nikoho, pretože sa primárne spolieha na seba. To ho však robí často neprístupným a málo otvoreným. To sa týka aj partnera – jeho uzavretosť sa len ťažko kombinuje s priveľkou dôverou smerom k človeku, s ktorým ho spájajú city.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #znamenie zverokruhu

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...