Taká super baba a nemá chlapa? Vy to riešite, ona nie

Vaša kolegyňa je pre vás záhada. A nielen pre vás... Je to sexi kočka, inteligentná, šikovná. Čo vám vŕta v hlave? Prečo je stále single? Tu sú možné dôvody:

19.10.2019 08:00
žena, kráska, zdravie Foto:
Krásna, šikovná, múdra a single?
debata (6)

Sklamaná a na poriadne dlho

Takýchto žien nie je málo. Človeku, ktorého milovali, dali úplne všetko. Lásku, dôveru, priateľstvo. Pocitu lásky sa odovzdali na 100 percent. Ich šťastné dni sa však skončili a to veľmi nepríjemne. Neverou. Krutou a takou bolestivou, že hoci navonok pôsobia spokojne a vyrovnane, vo vnútri vedia, že nič podobné už zažiť nechcú a tak sa vzťahom vyhýbajú.

Vzťah je pre ňu aktuálne komplikácia

Je rozbehnutá celkom iným smerom a na vzťah nielenže nemyslí, ale ani ho nemá v blízkej dobe v pláne. „Muža na krku“ vníma ako veľkú komplikáciu jej rozletu. Nepotrebuje o tom nikomu zoširoka rozprávať, preto je zahalená akýmsi tajomnom, ktoré ľudí okolo nej zaujíma a možno aj irituje. A tak vznikajú rôzne „reči“, ktoré ona nekomentuje.

Sníva si svoj kariérny sen

Má pred sebou niečo veľké, na čom pracuje so všetkých síl. Nepozerá sa vpravo ani vľavo, nenechá sa ničím rozptyľovať, ide si za svojím veľkým snom. Nech je akýkoľvek, je presvedčená, že vzťah by ju brzdil a tak ho oželie.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Dôvera #rande #single

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...