Chcete ho do vzťahu? Toto na neho radšej neskúšajte

O chýrnych ženských zbraniach sa toho nahovorilo veľa. Ich účinku podľahne prakticky každý muž, ak sa použijú cielene. Ale pozor, ak chcete partnera do vzťahu, niektoré kalibre je lepšie nechať nevyužité.

25.05.2019 17:00
láska, vzťah, zodpovednosť, priateľstvo Foto:
Ak chcete s mužom dlhodobý vzťah, "neuháňajte" ho!
debata

Prílišná vyzývavosť

Ak chcete partnera do vzťahu, nerobte zo seba objekt sexuálnej predstavivosti. Lákať muža na odhalené telo je tá najľahšia cesta. Predsa len, inštinkty sú inštinkty, ale ľahká cesta sa v dlhodobom vzťahu zvykne vypomstiť. Mnoho sexuálnych poradcov vystríha nad balením výstrihom.

Manipulácia

Funguje v mužskom aj ženskom svete. Nemusíme si klamať, že mnoho žien partnera do vzťahu doslova zmanipulovalo. Azda tou najhoršou cestou je tehotenstvo. Pretože ak vzťah nie je založený na dobrovoľnom rozhodnutí oboch, je jedno, že nakoniec si nastoknete na prstenník obrúčku. Nie je to záruka dobrého vzťahu ani dlhoročného spolužitia.

Okupácia

Naháňať partnera je možná, ale nepraktická cesta. Ani vám nepadne vhod, ak nápadník neustále dolieha a vtláča sa do vašej pozornosti. Hoci vám je sympatický, nátlak dobrý dojem kazí. Aj muži to vnímajú rovnako. Je vcelku možné, že ho dokážete ľudovo povedané uhnať, ale nie je príjemnejšie, ak príde sám s tým, že by s vami chcel žiť navždy? Bez toho, aby ste jeden druhému dávali na ruky oceľové závažie nátlaku.

Prehováranie cez priateľov

Lobovanie je bežné forma podnikania, ale vzťah predsa nie je eseročka. Sú ľudia na mužskej aj na ženskej strane, ktorí sa snažia zbaliť partnera spôsobom, že si „kúpia“ jeho známych a kamarátov, aby sa za neho v dobrom prihovorili. Nerobte to. Pretože na rady priateľov zvykneme dať každý, ale ak sú účelové, v konečnom dôsledku na to môže doplatiť vzťah aj kamarátske vzťahy. Lobovanie je na mieste, ak sa uchádzate o dobré parkovacie miesto pred domom, ale nie ak sa snažíte o lásku svojho života.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nátlak #manipulácia #dlhodobý vzťah #ženské zbrane #vyzývavosť #lobovanie

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...