Veci, ktoré muži pred ženami taja. A majú na to dôvod

Žijete v presvedčení, že váš drahý pred vami nemá žiadne tajomstvá a hovorí vám úplne všetko? Nebuďte naivná!

21.05.2019 15:00
rozchod, kríza Foto:
Má pred vami tajnosti?
debata

Na obedy chodí s fakt sexi kolegyňou

Žijete v presvedčení, že váš partner obeduje s kolegami a je vám celkom jedno, či sú medzi nimi aj ženy. Ak by ste však videli jeho super sexi spolupracovníčku z kancelárie, asi by ste taká pokojná nebola – okamžite by mohla vyskočiť na predvádzacie mólo v úsporných bikinách a predvádzať… Nie, s touto informáciou sa doma muž nikdy nepochváli – zbytočne by sa vystavil nepríjemným a najmä častým otázkam.

Začal na vás žiarliť

Kým sa bude dať, váš partner bude svoju žiarlivosť v sebe dusiť a ukrývať. Žiarliť? To je predsa pod jeho úroveň, on si je svojou pozíciou istý… Bohužiaľ, len navonok a vo vnútri sa naozaj zožiera vaším novým kolegom, trénerom či klientom. Muži scény robia len výnimočne a až keď majú pocit, že ide naozaj do tuhého.

Nedarí sa mu v práci

Muži sa chvália radi, poukazujú na svoje prednosti, úspechy, financie, koníčky. Kým sa vezú na vlne úspechu, sú sebavedomí a radi o tom rozprávajú. Keď sa však karta obráti a oni prídu o vietor v plachtách, sú ticho. Pred ženami radšej mlčia, ale kým nemusia, pravdu nepovedia – nedarí sa mi, preložili ma, lebo na nové miesto nemám, asi ma vyhodia…

Pri sexe si predstavuje vašu susedu

Priznať niečo také by bola poriadna rana pod pás. A hoci to muži robia, taktne o tom mlčia. Čo by ste robili s informáciou, že v posteli má pred očami sexi študentku, ktorá býva nad vami v podnájme a stretávate ju ráno vo výťahu. Keď sa na vás ráno usmeje, vášmu drahému sa okamžite pred očami spúšťa film nabitý sexom a vy v ňom hlavnú úlohu nehráte.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #klamstvo #tajnosti

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...