Žena v znamení býka: Rada zvádza, rada je zvádzaná

Hneď na úvod: Táto žena býva len málokedy single, pretože neskutočne priťahuje opačné pohlavie. Vysiela do sveta energiu, že chce byť zvádzaná. Aj sama zvádza.

22.04.2019 08:00
býk, znamenie býk Foto:
Žena v znamení býka.
debata

Hrozí závislosť na partnerovi

Ako už naznačuje zemské znamenie býka, podobne ako kozorožci a panny, aj býci bazírujú na rodine, je im „svätá“, prvoradá. A preto patria k verným znameniam. Tieto ženy však, na rozdiel od kozorožcov, nie sú príliš ambiciózne, nie sú žiadne kariéristky a celkom rady a ochotne prijmú „profesiu“ žienky domácej. Astrológovia to pomenúvajú ako „závislosť na partnerovi“, ktorá im občas z akejsi lenivosti či pohodlnosti skutočne môže hroziť.

Nalinajkovaný život

Na rozdiel od ohnivých znamení (baran, lev, strelec), zemské preferujú rôzne istoty, majú radi nalinajkovaný život, nič nenechávajú na náhodu, platia na nich pravidlá, často plánujú, nemajú radi prekvapenia a v prípade, že nemajú ohnivý ascendent, spontánnosť či improvizácia u nich vôbec neprichádzajú do úvahy. Závislosť na partnerovi u nich pramení najmä kvôli spomínaným istotám, ktoré v tomto zväzku vidia. Dobré je, ak majú šťastie na muža, ktorému to vyhovuje.

Zmeny neobľubuje

Dá sa povedať, že žena v znamení býka má vkus, pekne sa oblieka, vie sa zladiť, no z celkového dojmu vyžaruje prísnosť a konzervatívnosť, žiadnu slobodu, hravosť či fantáziu tu nehľadajte. A v podobnom duchu zariaďujú aj svoje príbytky, v tomto prípade sú však ovplyvňované módou, čo práve „letí“. Dôležitou informáciou o znamení býka tiež je, že priam neznáša zmeny. Táto žena v pohode prežije na jednom pracovisku a s jedným a tým istým mužom, hoci celý život.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #zmena #istota #znamenie býk

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...