Podvádza vás? Toto sú znaky, že nie je len váš

Žiadny muž sa neverou doma nepochváli. Ale nevera ho zmení. Potom je už len na oku a srdci partnerky, aby odhalila, čo sa deje. Pretože muži, ktorí klamú, sú v mnohých znakoch nápadne podobní.

23.03.2019 11:00
nevera, vzťah, láska, problém Foto:
Neverník si súkromie dokonale stráži.
debata (9)

Vyhýba sa vám

Kedysi to bolo niečo úplne iné. Tešil sa na vás, prišiel vás vítať a teraz je radšej, ak je sám v izbe, ideálne s mobilom v ruke. Prečo nechce vašu prítomnosť, ak práve nevisí vo vzduchu nedorozumenie? Robert Weiss je terapeut, ktorý si všimol, že odmietanie partnerky je u mužov častý náznak, že pozornosť venujú niekomu inému.

Vylepšený vzhľad

Ak je nezáujem o partnerku spojený so zvýšeným záujmom o zovňajšok, šatník, prípadne o cvičenie a ďalšie pozitívne zmeny, je niekde problém. Robert Weiss nehovorí, že muž sa nemôže z ničoho nič začať o seba starať, cvičiť a zdravšie žiť. No v zdravom vzťahu by k tomu zavolal aj svoju partnerku. Inak ide často o znak nevery.

Tajnosti, tajnosti, tajnosti

Nepožičia vám mobil ani keď chcete využiť čo i len kalkulačku. Zrazu sú heslá v počítači, na mobile, všade. Jeho súkromie si dokonale stráži a vy ste akoby odpílená od jeho záležitostí. Samozrejme, nie je vhodné hrabať sa druhému v mobile a počítači, ale ak sa tvári, že tam nosí tajomstvo CIA, nie je to zas v poriadku z jeho strany.

Zmeny rozvrhu

Každý má v živote isté svoje rutiny. A náhle sa všetko zmení. Časový harmonogram partnera dostáva úplne iný charakter. Obvykle sa v ňom objavujú aj služobné cesty, viac pracovných povinnosti a akcií, kde vy s ním nemôžete.

Nepriateľstvo

Nová žena v živote muža podľa Roberta Weissa znamená aj jedno voľné rameno, kde sa chodí vyplakať a jedno náručie, ktoré ho vždy objíme. Preto sa zrazu partner k svojej stabilnej partnerke začína správať nepriateľsky. Vyťahuje chyby a snaží sa upozorniť na to, že je to s partnerkou skutočne na nevydržanie. Pritom ste sa možno vôbec nezmenili, len on už má svoj ideál kdesi inde.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #nevera #tajomstvá #vyhýbanie sa #nedôvera #nepriateľstvo

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...