Vy ho chcete, on vás nie! Ako z toho von?

Ste až po uši zamilovaná, ale vaše city nie sú opätované... V ošiali si stále nahovárate, že sa to môže zmeniť.

24.09.2017 14:00
žena, smútok, rozchod Foto:
Vy ho chcete, on vás nie?
debata (12)

Veď on sa do mňa zamiluje, hovoríte si a tak dúfate. Živíte v sebe falošné nádeje a čas nehrá vo váš prospech. Je na čase, aby ste sa s neopätovanými citmi vyrovnali. Ako to urobiť?

Držte si odstup

Hoci je to pre vás ťažké, musíte sa od neho držať čo najďalej. Žiadne stretávanie sa, spoločné obedy či večere. Nesnažte sa dostať do jeho pozornosti, jednoducho povedané – vyhýbajte sa mu.

Môžete byť nahnevaná, ale zostaňte spravodlivá

Na emócie máte nárok, na hnev aj smútok z neopätovanej lásky. Na druhej strane, pozrite sa na váš problém objektívne. On si lásku k vám nemôže naordinovať ako sirup. Ak vám nikdy nič nesľuboval, váš hnev proti nemu neobracajte.

Nie je to vo vás

Iskra nepreskočila! Pozrite sa na to z inej perspektívy – vy by ste sa dokázali na povel zamilovať? Zrejme nie. Nejde pritom o to, aká ste pekná, zaujímavá, zodpovedná… Chyba, že on zostáva voči vám chladný, je v tom, že práve preňho nie ste tou pravou. Možno to znie otrepane, ale tak to v živote chodí. Podobne ako vy, aj on chce spoznať tú pravú, ale vy to nie ste.

Sústreďte sa na iné veci

Musíte nejako oklamať čas, aby ste mysleli na niečo, nielen na svoj objekt. Vybehnite s kamarátkami von, športujte, prihláste sa na španielčinu… Čokoľvek, čo vás baví a čo vás privedie na veselšie myšlienky.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #partner #emócie #city

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...