Ako byť aktívnejšia a atraktívnejšia pri polohe odzadu?

Veci sa vždy dajú posunúť k lepšiemu. Platí to aj o polohe, ktorú muži milujú, no väčšina žien pri nej len poslušne „drží“. Nebuďte ako ostatné a prekvapte partnera dokonalým prejavom na štyroch.

29.03.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Dobrá milenka ovláda umenie byť atraktívnou v každej polohe.
debata (13)

Prirážanie

Základom je nielen držať ako hluchý dvere, ale vychádzať partnerovmu pohybu oproti. Vtedy si váš milenec uvedomí, že má partnerku, ktorú milovanie naozaj baví. V tejto polohe dochádza k absolútnemu živočíšnemu uvoľneniu sexuality. Dvojica si nevidí do tváre a preto nechá plynúť všetky emócie a prichádza dokonalé uvoľnenie. Ak partnerovi nevychádzate naproti, pripravujete jeho aj seba o zážitok.

Trochu hry

Neostávajte v jedinej pozícii. Môžete meniť uhol ako partner do vás vchádza, ale rovnako aj vy sama pomocou zadočku usmerňovať priebeh milovania. Niektoré ženy sa sťažujú, že pri tejto polohe partnera necítia tak dobre. Problém je obvykle na ich strane. Stačí si nájsť polohu, v ktorej pri obvyklých pohyboch budete mať dráždené tie správne body. To však za vás nedokáže spraviť nikto, iba precízna snaha hľadať.

Vzdychy

Môžete vymýšľať afrodiziaká od výmyslu sveta, ale ak vo vašej spálni nebude znieť žiadostivý vzdych, vždy bude k uspokojeniu niečo chýbať. Veľmi často sa stáva, že práve pri doggy style ženy prestanú s hlasovou stimuláciou partnera. Čo je veľká škoda. Táto aktivita zo strany ženy je extrémne vítaná.

Malá hra na zvodkyňu

Je veľkým omylom myslieť si, že žena na štyroch nemá šancu na vnadenie. Je sexi, ak viete prehadzovať vlasy. Mužov to šialene vzrušuje. Takisto môžete partnera pohládzať za nohy, alebo sa na neho usmiať minimálne z boku. Tieto pohyby potešia v posteli každého chlapa, ktorý si s vami takto užije rád znova a znova.

Prekvapte ho

Muži milujú prekvapenia aj to, keď sama žena príde s nápadom posunúť milovanie do vyššej ligy. Môžete partnera pokojne prekvapiť aj príjemnou zmenou na análne hry. Platí totiž, že po vaginálnom styku je možné prejsť na plnohodnotný anál, ale naspäť už nie. Preto pokojne môžete pozvať partnera aj o úroveň vyššie. Je to vždy žiadaná aktivita.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy #dráždenie #stimulácia

+ Nebuďte negatívny, práve naopak, konečne máte dôvod na úsmev.
Úspech príde vtedy keď sa budete snažiť a...

+ Začnite si dávať na tvár menej, začne dýchať a bude vyzerať krajšie.
Nemeškajte na stretnutia, kolegovia sú o...