Predĺžený víkend plný sexu! Ako na to?

Jar je priam ideálna na kratšie výlety či predĺžené víkendy. Na okamih "vypadnete" zo stereotypu všedných dní a užijete si nielen romantiku, ale aj plno sexu. Ako na to?

28.03.2017 15:00
sexuálna poloha, sex Foto:
Konečne máte čas len jeden pre druhého!
debata (1)

Bez detí

Ak máte možnosť vyraziť si aspoň na dve noci kamsi bez detí, určite zvoľte túto možnosť. Bez ratolestí v pätách sa na sex myslí oveľa ľahšie. Zrazu sa s manželom vrátite do obdobia sladkého randenia, bezstarostnosti a opojnej túžby jeden po druhom. Stačí krátka prechádzka novým mestom, romantické držanie sa za ruku a potom už rýchlo na izbu. Bez obavy, že sa zrazu vo dverách objaví vaša ratolesť, sa môžete konečne odviazať!

Nové objavy

Túlanie sa uličkami nového mesta môže priniesť aj nové možnosti. Ocitnete sa pred sexshopom? Tak neváhajte a vstúpte! V pokoji a bez ostychu si obzrite všetky hračky. Ak vám niektorá padne do oka, tak si ju kúpte a na izbe vyskúšajte, čo s vaším sexuálnym životom dokáže! Nové možnosti si vychutnejte bez stresu a najmä – odhoďte zväzujúce zábrany!

Do klubu

Už ste niekedy s manželom navštívili nočný klub? Aj sexi vystúpenie tanečníkov na pódiu vás môže rozpáliť a priviesť na hriešne myšlienky, čo poviete? Konečne zmena, niečo nové, čosi, čo neprežívate každý deň. Ak máte celú noc len pre seba, využite aj takúto možnosť. Pri pohári šampanského si vychutanjte vystúpenie a potom skočte spoločne do postele.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #hotel #vášeň #víkend

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...