Prekvapivé maličkosti, ktorými ženy vraždia mužskú túžbu!

Možno to nerobíte cielene, ale vytrvalo. Muž vychladne z vášnivého milenca na kus chlapa, ktorý nemá záujem o vás ani inovácie.

27.03.2017 14:30
erekcia, sex, posteľ Foto:
Nesprávna komunikácia v posteli zabíja túžbu.
debata (3)

Možno je za tým práve správanie ženy, ktoré zadusilo jeho pahrebu. Na čo si teda vo vzťahu dávať pozor, aby to nedopadlo zle?

Prílišná panovačnosť v sexe

Ženy to robia nenápadne, ale dosť často. Určujú, kedy je na sex vhodný čas a kedy jednoducho nie je šanca obmäkčiť ich na nežnosti. Na volanie muža sú hluché. Sex je len vtedy, ak má naň chuť nežnejšia polovička a muž sa musí prispôsobiť. Časom sa však stane z neho človek, ktorý nevyvíja žiadnu aktivitu, pretože má pocit, že aj tak o ničom nerozhoduje a to, či sex bude alebo nie, aj tak nie je v jeho réžii.

Podceňovanie

Hovorí sa, že stokrát opakovaná lož sa stáva pravdou. Ak budete sto, dvesto, tisíckrát otrepávať milencovi o hlavu, ako máte škaredé prsia, veľký zadok, celulitídu, alebo čokoľvek, aj to, čo prehliadal zrazu uvidí. Ak ste boli pre neho najkrajšia, začne mať pocit, že asi zle vidí. Skutočne ho dokážete presvedčiť o tom, že sa mu nemáte páčiť. No a potom? Kto by sa mal chuť milovať? Nepresviedčajte celý život muža, že si vybral zle. Nedopadne to dobre.

Konzervativizmus

Muži zbožňujú divošky, dračice, vášnivé, až ženy na hranici ľahkých. To sú pre nich presne stimulátory erotiky a túžby. Ženy, ktoré baví sex a nemajú predsudky len preto, že je niečo proti norme klasiky. Prílišný konzervativizmus v posteli u muža zatlačí jeho vášeň do úzadia. Problémom je, že často ju v ňom následne prebudí iná žena.

Slovník

Pripisuje sa mu dosť malý význam, ale muži sú veľmi citliví na to, čo ženy vypustia z úst. Nie nadarmo sa hovorí, že porozumenie je základom aj sexuálneho porozumenia. Muži sú citliví na afektovanie, prípadne naopak na hrubé výrazy, či maznanie pri predohre. Slová majú veľkú moc. Vedia vzbudiť túžbu, ale aj ju absolútne rozložiť. To znamená, že je dôležité rozumieť partnerovi v komunikácii, inak to nebude s ním ľahké ani v posteli.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vášeň #komunikácia #túžba #podceňovanie #chyby v sexe

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...