Nebaví vás sex s partnerom? Poznáme najčastejšie ženské dôvody!

Môže to prísť znenazdajky, alebo z vás nadšenie pre milovanie vyprchá postupne a plynule. Zrazu však nemáte najmenšiu chuť na sex s partnerom.

23.03.2017 17:00
sex, vzťah, problém Foto:
Ženy potrebujú kreatívneho chlapa. Iba taký ich dokáže nabudiť.
debata (1)

Napriek tomu ste v poriadku a sex by ste si užili, akurát partner vám nevie zdvihnúť libido. Vieme prečo.

Domáce pohodlie

Každý ho chce, ale ak je ho až príliš, oberá nás to o vzrušenie, nadšenie aj chuť na sex. Hovoríme o prípadoch, keď partner prestáva mať záujem byť sexi. Nechá sa pokojne zarásť, keď nevychádza z domu. Poslúžia mu aj roztrhané tepláky a ponožky s dierou. Nuž, takýto domáci outfit u žiadnej ženy nevzbudí túžby. Ani nemôže.

Stále rovnaká pesnička

Už ho máte prečítaného. Viete kedy chce sex a vás dokonca rozčuľuje, že si vás chce brať ako nástroj na uspokojenie jeho potrieb. Mnohé ženy to tak znechutí, že odmietajú akúkoľvek súčinnosť a partnera radšej pošlú pod chladnú sprchu. Ženy potrebujú kreatívneho chlapa. Iba taký ich dokáže nabudiť. Ak je ten váš stále rovnaký, nie je vaša chyba, že vás to nebaví.

Tichý spor

Máte medzi sebou problém? Omnoho vážnejší je ten, o ktorom nehovoríte, ktorý nie je dôvodom na hádku, ale pramení z rozdielnych predstáv, či názorov. Taký problém je tichý, ale vzťah rozožiera pomaly a postupne. Najprv chuť na sex a potom aj chuť na spolužitie. Identifikujte tieto zákerné body včas. Ak prestávate vidieť zmysel v spoločnom milovaní, je už najvyšší čas.

Hormóny

Mnoho žien sa trápi, že po pôrode akoby vyhasol ich sexuálny apetít. Dobrou správou je, že obvykle sa do dvoch rokov plne obnoví. V tomto čase je potrebné iba prečkať najkrutejšie obdobie. Netreba mať stres, že sa sexuálny drajv už nevráti. To akurát ešte viac predĺži čas, kedy túžba naplno dorazí.

Stačí odstrániť problém

Ak viete, že možno práve v niektorom z uvedených dôvodov môže byť váš problém, pokúste sa zo všetkých síl vykoreniť ho. Veľmi rýchlo sa partner dokáže zmeniť práve vtedy, ak sa črtá návrat sexuálneho nadšenia. Teda rozhodne neplatí, že s tým, aký je, už sa nedá nič spraviť. Stačí ho iba navnadiť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #libido #milovanie #vášeň #sexuálne techniky

+ Nedávajte do svojho tela niečo čo viete, že by vám mohlo uškodiť.
Zmena nie je pre každého, preto si to ešte...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...