Očami muža: Takto vyzerá ideálna žena!

Každá žienka chce byť pre svojho chlapa tá najlepšia. Má to logiku aj dôvody. Máloktorá sa však objektívne spýta, čo jej drahý za dokonalosť skutočne považuje a tak sa (žiaľ) riadi len podľa vlastnej predstavy!

19.03.2017 17:00
krásna žena, krása, žiarivá pleť Foto:
Dokonalá partnerka spĺňa mužove želania v mnohých oblastiach.
debata

Prívetivosť za všetky drobné

O čom sa v médiách aj vo vzťahoch hovorí pomenej, je nežná stránka mužskej duše. Tvrďas a hrdina je prototypom chlapskej nátury a tu niekde robia ženy zásadné vzťahové chyby. Aj ten najdrsnejší muž potrebuje z času na čas objatie dieťaťa. Pokiaľ sa mu nedostane vypočutie, pochopenie, prívetivosť a klasické „mamičkovské“ pohladenie, aj po päťdesiatke bude mať pocit, že mu vo vzťahu s vami niečo chýba.

Sexuálne uspokojenie? Intenzita nehrá rolu!

Častým problémom vzťahov je, že sa na veci lásky pozeráme pohľadom kvantity. Tá však pre muža v oblasti telesných pôžitkov nie je prioritou. Kľúčovým je prvok uspokojenia. Ideálna žena do bodky vie, čo partnera v posteli ukojí. Či sú to hry na tínedžerov, sado – maso sklony, alebo prípadne korzety, podväzky, či hra s nohami. Možností je milión. Treba poznať tie správne. Nie je až tak podstatná kvantita, ako naplnenie túžby. Pri ideálnej žene sa chlap nebojí odhaliť karty a ona sa s nimi neváha zahrať.

Komunikuje

Mnoho mužov si iba želá, aby s nimi žena komunikovala. Rozprávala sa nielen systémom, že potrebuje zložiť na ich plecia starosti, ale aktívne počúvala a so záujmom dokázala diskutovať. Nedostatok tejto vlastnosti mužov ženie do krčiem. Muži, ktorí majú rovnocennú diskutérku doma v kuchyni, nemusia chodiť do zafajčených priestorov.

Bláznivá aj vyrovnaná

Ťažko sa to chlapovi pripúšťa, ale žena je pre jeho heroické sny a bláznivé výkony často nutnou záchrannou brzdou. V praxi to znamená, že ho drží na zemi, keď lieta hlavou v oblakoch. Muž to od partnerky aj podvedome očakáva, na druhej strane je vďačný, ak občas pristúpi na bláznivé nápady a zvezie sa dobrodružstvom života spolu s ním. Muži totiž nehľadajú v žene len matku svojich detí, ale aj ženu, ktorá bude ich spoločníkom na ceste životom, ktorý nie je nudný!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dokonalosť #ideálna žena #prívetivosť #sexuálna fantázia

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....