Kamasútra je minulosť. Užite si vďaka joga sexu!

Joga je moderná, zdravá, sexi a prináša do spální nového ducha, ktorý má tendenciu prevetrať zabehané slovenské milostné stereotypy. Skúste pár polôh, vďaka ktorým zažijete nové úrovne vzrušenia.

15.03.2017 17:00
joga Foto:
Joga bez šiat? Skúste to s partnerom!
debata (5)

Strecha

Perfektný trik pre všetkých, ktorí milujú pozíciu odzadu a nedúfali, že sa v nej dá ešte niečo vylepšiť. Pozícia strechy, alebo inak nazývaná aj psa, predlžuje šľachy, rozprúdi lymfu a hlavne postaví vagínu do takého uhla, že partnerove vniknutie je ako z iného sveta. Základným postojom je dať nohy na zem, rukami sa dotknúť podlahy, pričom končatiny aj chrbát sú vystreté a na páse sa vám vytvorí prvý uhol. Zároveň máte zadoček presne v tej výške, ako potrebuje partner, aby do vás pohodlne vošiel v stoji.

Mostík

Parádička, ktorá ani nie je náročná na kondičku. Ľahnete si na posteľ, alebo pokojne aj na koberec na zemi. Nohy priložíte k zadku, mierne rozkročíte a zdvihnete ritku tak, aby ste sa opierali o chodidlá a zároveň ramená. Ruky máte uvoľnené, partner si kľakne, chytí vás za boky a vkĺznete spolu k výraznej slasti. Aj tu je vagína mierne vysunutá, takže každé vniknutie budete cítiť intenzívnejšie.

Šťastné dieťa

Pozícia, ktorú pokojne môžete použiť aj na počatie, ale s tým až tak nesúvisí. Partner pri nej dosiahne veľmi hlboký prienik. Princípom je, že si ľahnete na chrbát, rozkročené nohy ohnuté v kolenách si čo najbližšie priblížite k hrudi a dlaňami chytíte stupaje, alebo členky. V tejto pozícii ste automaticky naplno otvorená a ako už tušíte, nie je to vhodná pozícia len na klasický, ale aj análny sex.

Oddychujúce dieťa

Je to nenáročná a oddychová jogová aj sexuálna pozícia. Kľaknete si, schúlite sa tak, aby ste si hlavu dali ku kolenám, alebo aj medzi ne a ruky natiahnete pred seba. V podstate je to relaxačná zostava, ale partner vám pri nej môže jemne nadvihovať zadoček a hlboko prenikať do pošvy. Vďaka polohe tela aj erotickému dráždeniu zažívate absolútnu rozkoš. Ak si doprajete všetky polohy, poloha oddychujúceho dieťaťa je ideálna na finále.

Na konci budete mať odcvičené aj odmilované a vy objavíte, ako krásne je prekročiť bežné možnosti stabilných polôh. Osviežite telo aj sexuálny život.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #jóga #milovanie #Kamasútra #milostné polohy

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...