Ide aj o to, aby ste zanechali najlepší dojem!

Mierite na prvé rande. A miešajú sa vo vás pocity radosti aj strachu. Ten muž sa vám totiž páči. Existuje návod na to, ako zanechať dobrý dojem? Vyskúšajte tieto rady:

14.03.2017 13:00
romantika, rande, láska Foto:
Rande vyšlo?
debata

Len žadne divadlo

To je najhorší smer, ktorý by vás mohol zlákať. Iste, túžite sa ukázať v najlepšom svetle, ale netlačte na pílu. Ak zostanete sama sebou, stres pomaly opadne a vy si rande skutočne vychutnáte. A čo je takisto skvelé, aj muž oproti vám. Dáte mu možnosť, aby vás spoznal.

Slušnosť nevymrela

Iste, možno to znie ako zo starej školy, ale naozaj má byť slušnosť niečím výnimočným? V žiadnom prípade. Ak vy očakávate, že muž sa bude správať slušne a zdvorilo, vy by ste sa mali pokúsiť o to isté. Na otázky odpovedajte rozvitými vetami, pozerajte sa mu do očí, oceňte, ak vám povie niečo zaujímavé či vtipné, nechajte priestor aj jemu, neprerušujte ho skákaním do reči. Koniec rande nenaťahujte, slušne ho ukončite a milo so rozlúčte. Nič náročné, čo poviete?

Ak máte záujem, ukážte to

Muž oproti vám potrebuje impulz, ktorý mu napovie, že ide správnym smerom. Páči sa vám? Tak potom nie je namieste „kamenná tvár“ a chladné rozlúčenie. Už sa totiž nemusí ozvať. Jasné vyjadrenie, ako veľmi ste si rande užili a že sa vám s ním naozaj páčilo, je na mieste.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #muž #rande #slušnosť #dojem

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Stanovte si reálne ciele pre zdravie a športové úspechy.
Otvorenosť k novým nápadom posilní vašu pozíciu v...