Manuál zodpovednej milenky: Čo robiť, aby na vás jeho žena neprišla!

Mať milenca nie je práve najmravnejšie, ani najúprimnejšie správanie. Na druhej strane, ak ste sa rozhodli skĺznuť na šikmú dráhu vzťahov, je na mieste pripraviť si chrániče. Aby ste ochránili seba aj svoje tajomstvo. Vstupujete totiž na teritórium sokyne.

12.03.2017 08:00
milenka, milenecký sex Foto:
Každá žena však pozná, čo spôsobila ona a čo si partner doniesol zo záletov.
debata (1)

Pozor na vône

Ženy majú citlivejší nos ako muži. A zároveň ak ste ženou, ktorá už dlho používa nejaký druh vône, vaše čuchové bunky sú voči nej otupené. To znamená, že môžete na milenca preniesť aj čiastočky vône, ktoré necítite, no u neho budú extrémne podozrivé a začne sa peklo podozrení. Vôňu je lepšie vo vlastnom záujme nepoužívať. Veď mužovi aj tak najkrajšie vonia ženská prirodzenosť.

Opatrne s mejkapom

Nielen rúž, ale aj mejkap môžu zanechať nezmazateľné stopy na pánskom oblečení a to aj vtedy, ak si dávate pozor. Navyše sa kozmetické prípravky veľmi ťažko odstraňujú. Každá žena však pozná, čo spôsobila ona a čo si partner doniesol zo záletov.

Bezpečná vzdialenosť

Vedci vypočítali, že na udržanie nevery je bezpečná vzdialenosť minimálne 50 kilometrov. Nie je to práve najpohodlnejšie, ale rozhodne bezpečnejšie, akoby ste sa so svojim ženáčom a jeho ženou pravidelne konfrontovali v nákupnom centre, alebo nebodaj v jednom vchode. Vtedy je len otázka času, kedy sa vaše tajomstvo stane verejným.

Nevstupujte na pôdu inej ženy

Za žiadnych okolností, ani vtedy, ak je na služobnej ceste na druhom konci sveta. Stačí totiž jeden vlas, zabudnutá drobnosť, to všetko vás prezradí. Môžete sa schádzať na neutrálnej pôde, ale tam, kde sa vyskytuje iná žena, radšej ani nepáchnite. To platí aj o víkendovej chate či aute. Inak sa obvykle muž aj tak vráti k tej svojej a vy na pôžitky už môžete zabudnúť.

Žiadne správy

Muža netreba podceňovať, ale ani preceňovať. Sú to poväčšine chlapi, u ktorých sa prejaví nevera zo správ, e-mailov či sociálnych sietí, pretože nepredpokladajú, že by ich vlastná partnerka išla tajne prekutrať počítač a že pozná aj heslá do mobilu. Preto sa vyvarujte nedohodnutých kontaktov a posielania správ. Ideálne je čakať vždy na prvý kontakt od toho, kto je zadaný. V prípade, že máte obaja záväzky, je to podstatne ťažší oriešok. Najviac nevier sa však prevalí práve cez mobil. Preto je lepšie využívať iný spôsob komunikácie ako bežný telefón.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #milenka #tajomstvá vo vzťahu #sokyňa

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...