Kusy nábytku aj doplnky! Ktoré z nich najčastejšie spôsobujú hádky?

Domácu pohodu občas narušia hádky o veci, ktoré vás obklopujú.

02.03.2017 09:30
žena, muž, hádka, rande, nuda Foto:
Kvôli čomu ste sa pohádali tento raz?
debata

Pohovka

Obaja si na nej chcete po práci poležať, práve z nej sledujete televíziu alebo sa na nej liečite, ak vás prekvapí choroba. A bolo by fajn, aby ste sa na ňu pohodlne zmestili – opäť vo dvojici. Ako však vybrať takú, ktorá by vyhovovala obom? Jednému je priveľmi mäkká, druhému úzka či potiahnutá nepríjemnou látkou. Preto pohovku vyberajte vždy spolu a nenechajte sa zmiasť prvým pohľadom. Skúšajte, vyberajte. Predídete tak neskorším hádkam.

Obrazy, fotografie

Vy by ste chceli mať na stenách reprodukcie Fridy Kahlo, on fotografie z koncertu Iron Maiden. Opäť skvelý dôvod na hádku! Vkus vášho drahého je celkom odlišný od toho vášho. Keďže bývate v spoločnom byte, musíte sa dohodnúť na kompromise. Iron Maiden v chodbe a Frida Kahlo v spálni?

Vecičky v kúpeľni

Vašich milión flakónikov kontra jeho tri produkty. Koho by tento nepomer z času na čas nerozčúlil, najmä, ak ich máte porozhadzované kade-tade v kúpeľni. A on si medzi nimi tie jeho nedokáže nikdy nájsť. Ľahká pomoc! Poličku rozdeľte na polovicu a je po hádke! Vy sa budete musieť zdĺhavo orientovať medzi svojimi flakónmi, on si s prehľadom nájde svoju vodu po holení – ale na jeho polovici.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #pohovka

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...