Zasa ste vo sne videli, ako si váš drahý užíva v posteli s inou?

Ráno sa zobudíte celá preľaknutá a pýtate sa, prečo? Čo takéto sny znamenajú?

28.02.2017 17:00
spánok, posteľ, nespavosť Foto:
Čo sú to za sny o nevere?
debata

Často sa v noci zobúdzate celá preľaknutá, pretože vo sne prichytíte vášho partnera pri nevere? Pozeráte sa, ako si užíva milostné hrátky s inou… Uf, našťastie, je to len sen. Ale prečo sa vám vôbec sníva o čomsi takom?

Hlavnú rolu zohrávajú pri takýchto snoch vaše strachy. Niekde v sebe ste presvedčená, že pre partnera nie ste taká atraktívna, príťažlivá či vzrušujúca ako kedysi. Aj to je dôvod, prečo si ho predstavujete v sne pri sexe s inou ženou, potencionálnou sokyňou. Ak sa to pritrafí raz za čas, nie je to žiadna dráma. A stačí sa nad ňou pousmiať, ak prvotný šok prejde.

Ak sa však táto nočná mora opakuje, je čas ju riešiť. Ako? Musíte o nej povedať vášmu partnerovi. Niekedy celkom stačí jeden rozhovor, počas ktorého vás partner upokojí a jasne vám povie, ako veľmi vás miluje a aj to, že ste preňho neskutočne príťažlivá žena. Ak máte sexu málo, aj tu pomôže otázka, prečo? Má toho veĺa v práci, je pod stresom a podobne…

Spoločne sa potom snažte nájsť viac času pre váš sexuálny život. Prejavujte si viac obyčajných každodenných nežností. Aj to postačí, aby ste sa upokojili a mali opäť pokojný spánok. Ak navyše budete pracovať aj na pravidelnejšom sexe, sny o partnerovej nevere sa rozplynú.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #sen #milenka

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...