Čo robia ženy, ktoré chlap nikdy nepodvedie, inak ako ostatné?

Nie sú najkrajšie na svete, ani nemajú kuchyňu ocenenú Michelinskými hviezdičkami. Neskrývajú v skrini arzenál sex shopu, ani nie sú bez chyby.

26.02.2017 14:00
sex, vzťah, intimity, láska Foto:
Buďte vnútorne bláznivé, tvorivé a nenechajte sa zožuť pragmatizmom.
debata

Napriek tomu niektoré ženy chlap nikdy nemá potrebu podviesť. V čom sú ich tajomstvá?

Počúvajú

Mužov obvykle chápeme ako tých, ktorí hovoria menej. Tak ich berú však hlavne ženy a preto koluje v spoločnosti názor, že muž je práve ten, ktorý je na strane poslucháča. Lenže práve muži, ktorých partnerka počúva, nemajú pocit, že musia hľadať inú poslucháčku. Žien, ktoré vedia pochopiť aj nežnú mužskú dušu, je skutočne málo a preto sú vzácne. Muži to dobre vedia.

Sexuálne otvorené

V praxi to znamená, že majú sex rady a majú rady samé seba. Namiesto toho, aby hľadali zálety, pracujú na tom, aby bol partner s nimi spokojný. Súzvuk v posteli nie je vecou náhody, ale poctivej aj dlhodobej práce aj napredovania. Ak je žena otvorená nežnostiam, skúšaniu a dostatočne eroticky založená, muž nemá dôvod meniť. Pretože vie, že pokus mimo by mohol byť poriadnym krokom vedľa.

Usmievajú sa

Znie to zvláštne, ale muži omnoho menej podvádzajú ženy, ktoré sa usmievajú. Tie večne namosúrené, nahnevané a nepríjemné si priam koledujú, aby chlap vyhľadal hrejivejšiu dušu. Skúste sa viac úprimne usmievať. Môžete byť vtedy omnoho menej podozrievavé.

Dôverujú

Na mužov neplatí žiarlivosť ani prenasledovanie. Sloboda a dôvera sú kľúčové. Dovoľte mu to, na čo majú iné ťažké srdce a on pochopí, že je omnoho ťažšie zradiť dôveru, ako prekročiť hranice, ktoré boli navyše vytýčené bez jeho súhlasu. Niekedy muži podvádzajú doslova na truc. Milujúcu ženu, ktorá im však dáva dostatok slobody nepodvádzajú. Nechcú sklamať dôveru v nich samých. Budú radšej hrdinami ako tými, čo zneužívajú dobrotu.

Nestratili svoje dieťa

Sú vnútorne bláznivé, tvorivé a nenechali sa zožuť pragmatizmom. Chlapi sú až do dôchodku v niečom ako malé deti a celý život budú hľadať „detskú“ kamošku. Žiadny podvod nehrozí babám, čo sú spontánne detsky pojašené a hravé. Vtedy to dvojici extrémne ladí a všetci im môžu závidieť ich vzťah. Dôvodom je len to, že v istých veciach nechceli vyrásť na tých „škaredých dospelých“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #úsmev #nevera #žiarlivosť #sloboda vo vzťahu #vernosť #nežnosť

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...