Milý, citlivý a hlavne dobrý milenec! Muž v znamení ryby

Môže sa hrať na drsného, koľko chce - muž, narodený v znamení ryby (druhá polovica februára, prvá polovica marca) je citlivý a táto citlivosť ho aj tak zakaždým prevalcuje.

02.03.2017 17:00
ryba, znamenie ryby Foto:
Ryba je tichá, tajomná a večne snívajúca. Aj romantická...
debata

Uzmierenie s rybou chutí

Najlepšie sa to prejaví po hádke, len čo si uvedomí, že svoju polovičku zranil. Urobí všetko preto, aby tento spor urovnal a použije na to všetky svoje „rybacie“ zbrane. Citlivosť nadovšetko! Žene to samozrejme imponuje. Rada sa háda, lebo uzmierenie s rybou tak chutí…

Snívam ráááád

Keď muža-ryby opisujú astrológovia, zhodnú sa okrem prehnanej citlivosti aj na ďalšej charakteristickej črte, a tou je snívanie. Nikto nesníva radšej, ako práve rybička. A robí to kedykoľvek – aj pri práci. Častejšie však doma. Potrebuje svoj pokoj, vyložiť nohy na stôl alebo aspoň na gauč a zahĺbiť sa do svojho imaginárneho sveta. Tam je doma, tam to pozná, tam je rád!

Veľký romantik

Hoci možno mužov v znamení ryby zaradiť skôr k cholerikom ako k flegmatikom, na okolie pôsobia milo a sú veľmi priateľskí. Ženy ohúri aj ich zmysel pre romantiku. Tento muž nemá problém s oslavovaním Valentína, dokonca sám prichádza s originálnymi nápadmi. Ale pozor, keďže v názoroch je nestály, v citoch má občas poriadny hokej a dlhšie mu trvá, kým uzná, že ste preňho tá pravá.

Detail: Vynikajúci milenec!

Aby ste skutočne pochopili tohto muža, musíte si predstaviť štupeľ zo šampanského. Môže vystreliť a pár dní ho neuvidíte. Taký je tento muž. Chce si robiť, čo chce, žena pri ňom veľakrát nevie, na čom je, pretože on sa zvykne (rád) vracať. Pozitívne je, že nežiarli, dá svojej polovičke toľko slobody, koľko sa jej žiada. A… je vynikajúci milenec!

debata chyba
Viac na túto tému: #hádka #uzmierenie #pokoj #snívanie #znamenie ryby #citlivosť #cholerik

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...