Odhalené! Tento deň je ako stvorený pre neverníkov

Spoznajte dátum, ktorý priam nabáda k milostnej aférke. A položte si otázku, prečo...

27.02.2017 11:00
nevera, vzťah, problém Foto:
A nevera je tu!
debata

Ročné obdobie, mesiac či dokonca deň v týždni, ktorý najviac nabáda k nevere? Byť podvádzanou ženou je bolestivé. A bolo by fajn, keby sme sa vo vzťahu nedopracovali k niečomu takému. Občas s tým však nič nenarobíme a partner nás už len postaví pred hotovú vec – podviedol som ťa. Kedy sa s touto vetou ženy stetávajú najčastejšie? Alebo, ktorý deň je tým, počas ktorého neverníci najviac ožijú?

Na túto otázku hľadali odpoveď na zoznamovacom portáli „IllicitEncou­nters.com“. A prišli na zaujímavé zistenie. Existuje nielen mesiac, ale dokonca aj presný dátum, kedy sú ľudia najčastejjšie neverní. Tým dňom je podĺa spomínaného portálu 18. november. Počas tohto dňa sa na spomínaný portál prihlási o 30 percent viac ľudí ako inokedy. Do prieskumu sa zapojilo 300 ľudí navštevujúcich spomínaný portál, ktorí žijú v stálych vzťahoch. Ale popri tom priznali, že vyhľadávajú aférky.

Hovorca portálu tento dátum vysvetlil slovami, že pre ľudí ide zrejme o „poslednú“ možnosť užiť si mimo zväzku pred stresujúcim obdobím sviatkov. Potom sa už od rodinného krbu dostáva oveĺa ťažšie. A tak neverníci konajú práve koncom novembra!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #podvod #nevera #deň

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....