Doučovanie o orgazme. Toto vám o ňom nikto nepovedal!

Na Slovensku je v rodine rozhovor o sexe stále tabu. Nehovoriac o orgazme, ktorý sa radí dokonca k zakázaným slovám.

21.02.2017 15:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Orgazmus v intenzite trikrát do týždňa spraví s vašim životom zázraky.
debata (5)

Aj to je dôvod, prečo má mnoho žien o orgazme málo vedomostí a s tým súvisiaci problém pri jeho dosahovaní. Stačí sa doškoliť a môžete vrcholiť do sýtosti.

Pozícia istoty

Každá žena by si mala nájsť svoju pozíciu milostného záveru. To znamená, nenechávať milovanie iba na partnera, ale ku koncu aktu lásky nasadiť svoje osvedčené pohyby, ktoré ju privedú k uspokojeniu. Je to skúška pokusov a omylov, ale ak chcete dobrý tip, určite vysadnite na partnera a namiesto klasickej jazdeckej pozície si na neho ľahnite a krúžte bokmi spolu s pohybom dnu a von. Je to spôsob, ktorým dokáže dosiahnuť vyvrcholenie najviac žien. Môžete ho otestovať v praxi už dnes večer.

Indikátor vzťahu

Nedarí sa vám s partnerom dosiahnuť plnohodnotné uspokojenie? Na vine nemusí byť len poloha. Orgazmus u žien nie je čisto fyzickou záležitosťou. Vypovedá o celom vzťahu. Psychoterapeutka Galvan de Antillon dokonca upozorňuje, že ženy by sa nemali cítiť vinné, ak opustia partnera, ktorý ich nedokáže uspokojiť. Nejde totiž o nič sexuálne. Orgazmus súvisí s mierou zamilovanosti, lásky, dôvery aj pocitu ochrany. Ak tieto zložky chýbajú, aj vzťah je o ničom. Nielen posteľný život.

Zapojte podbruško

Určite poznáte pocit, že už sa blíži ten správny okamih a zrazu sa stratí. Práve vtedy, na posilnenie pocitov, je potrebné jemne trieť podbuško. Expertka na sex z USA, Davondra Brown hovorí, že táto maličkosť môže byť tým kúskom do skladačky, ktorý vám umožní prežiť slasť namiesto jej vyprchania.

Sledujte si menštruačný kalendár

Môžete z neho vyčítať aj informácie, kedy je telo pripravené na slasť. Všeobecne sú ženy najviac vzrušivé a najrýchlejšie dosahujú orgazmus počas ovulácie. V žiadnom mesiaci by sexuálne aktívna žena nemala toto obdobie prejsť mlčaním.

Orgazmus vás spraví šťastnejšou

Existujú na to výskumy, ale najlepšie je to skúsiť na vlastnej koži. Orgazmus v intenzite trikrát do týždňa spraví s vašim životom zázraky. Budete spokojnejšia, omnoho viac sebavedomejšia, nájdete pocit zmyslu života a viac sa budete usmievať. Čo vlastne k životu viac potrebujete? Orgazmus!

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #vyvrcholenie #sexuálne techniky

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Výsledky neoklamete, preto buďte radšej úprimný hneď od začiatku.
Nebojte sa neustále, kazí vám to vykonávať...