Päť dôvodov, pre ktoré muži vo vzťahu ochladnú!

Na začiatku vášnivý, romantik, alebo aspoň ochotný partner a zrazu akoby nevšímavý spolubývajúci. K radikálnemu prevracaniu kabátov vo vzťahu k partnerke vedie mužov niekoľko spoločných menovateľov.

18.02.2017 17:44
láska, vzťah, problém Foto:
Partnerka ako samozrejmosť jednoducho u muža nielenže vedie k ľahostajnosti, vo vyššom leveli dokonca k nevere.
debata

Spoznali vaše reakcie

Pre muža musí ostať žena zahalená istým znakom tajomnosti. Prečo? Práve preto, aby mal dôvod ju prekvapovať, očarovať a byť k nej ústretový. Ak partner pozná, čo mu odpoviete po príchode z práce, prestane sa pýtať. Aj vtedy ak vaše dialógy budú pripomínať opakovanie. Skúste vniesť do debaty nové témy, prekvapovať sa navzájom a nikdy nevyprchá tá zvedavosť a vášeň byť s vami. Len to skúste.

Nechce sa im snažiť

Z dvoch dôvodov. Po prvé vedia, že ani tá najväčšia snaha nebude dostatočne ocenená, alebo jednoducho vedia, že ňou nič nedosiahnu. Typický príklad je zvádzanie večer v posteli. Partner sa prestal snažiť o kontakt, o láskanie, alebo nežnosti. Často si ženy neuvedomujú, že na vine sú ony. Buď odpovedali častými bolesťami hlavy, alebo sa im mužská snaha stále málila. Tak to nakoniec zabalili.

Ste pre neho samozrejmosť

Toto by prakticky žiadna žena nemala dopustiť. Muži sa vtedy k žene začínajú správať bez emócií, hoci majú navarené, opraté aj ožehlené. Partnerka ako samozrejmosť jednoducho u muža nielenže vedie k ľahostajnosti, vo vyššom leveli dokonca k nevere. Stačí vzbudiť žiarlivosť, nebadane poukázať na dôležitosť, ukázať partnerovi, že potrebujete, aby si vás vážil a on opäť začne byť snaživý.

Nemá si s vami čo povedať

Toto poznanie prichádza približne po roku vzťahu. Partner zrazu zistí, že hoci ste dvaja a v niektorých zložkách života si rozumiete, vo väčšine u vás nemá pochopenie. Ak toto ochladenie prišlo v tomto období, je to čas keď zložil ružové okuliare a hľadí realite priamo do očí. To môže mať za následok, že ak nenájdete viac spoločných tém, hrozí rozchod.

Rezignujete na sex

Nedostatok sexuálnej aktivity zo strany ženy vedie mužov často k nezáujmu aj o iné zložky spoločného života. Vytráca sa vášeň zo spoločných aktivít, alebo aj nadšenia pri rozhovore s vami. Muž sa stáva akoby chladnejším, pretože nie je naplnená jeho sexuálna túžba. Skúste občas predviesť sexi divadielko a uvidíte, ako sa zmení celá klíma vzťahu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #nevera #vzťah po rokoch #romantik #sexuálna túžba

+ Netrávte dni pred obrazovkou, ubližujete tým len sami sebe.
Nezabúdajte na poistenie, na určitých veciach sa...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...