Váš drahý nie je bez minulosti! Ale neriešte ju stále dookola

Váš partner má za sebou niekoľko vzťahov, rovnako ako vy. No zatiaľ, čo on sa vašou minulosťou netrápi, vy po jeho predošlom živote stále pátrate.

20.02.2017 11:00
zena, smutok, tyranie Foto:
Už to nechajte tak a žite prítomnosťou.
debata

Utápate sa najmä pri myšlienkach na jeho expartnerky. Položte si otázku, čoho sa bojíte a prečo? Nepokazte si pekný vzťah tieňmi minulosti. Celkom stačí, ak niektoré témy vysvetlí raz.

Prečo ťa len tak opustila

Počas vášho pátrania ste zistili, že jeho expartnerka mu zlomila srdce. Opustila ho kvôli inému a doslova zo dňa na deň. Iste, v jeho srdci spôsobila kráter, ale ten sa medzičasom zahojil. Ale vaše otázky tento kráter zbytočne otvárajú. On zabudol, vy mu jeho minulosť podsúvate. Nerobte to. Stačí, ak sa opýtate raz. Ak vám všetko vysvetlí, nemáte dôvod sa k tejto téme vracať.

Prečo ste sa nevzali?

Zisťujete, či vás drahý nie je proti svadbám vo všeobecnosti? Ak to v minulosti tak necítil, to ešte neznamená, že situácia sa bude opakovať aj s vami. Ste rozhodnutá dotlačiť ho do chomúta stoj čo stoj a tak zisťujete… Kde sa stala chyba? Prečo mu to tak trvá, kým sa rozhýbe? Nemá averziu voči svadbám? Bolo by lepšie, keby ste žili prítomnosťou. Nechajte veci plynúť a pri kľudnom rozhovore tému svadby nadhoďte. Ale nie vypočúvacím spôsobom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #partner #minulosť #trápenie

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...