Ste šialene zamilovaná? Tu sú znaky

Konečne ste ho našli! A vo vašich očiach je dokonalý. Tak veľmi ho milujete...

18.02.2017 11:00
srdce, láska, vzťah, milovanie Foto:
Láska vás opantala!
debata

Máte chuť byť lepším človekom

Kvôli tomu mužovi túžite byť lepšou, než ste. Stávate sa obetavejšou, citlivejšou či prístupnejšou. Otvárate mu srdce aj dušu. Veľmi sa snažíte, aby ste ho nesklamali. Ten pocit, že vám dôveruje, je pre vás veľmi dôležitý.

Opája vás hrdosť

Váš chlap je krásny, šikovný, vtipný… Vo vašich očiach má všetky dobré vlastnosti, aké si len dokážete predstaviť. A vás pri pohľade naňho opája hrdosť! Túžite ho všetkým predstaviť a ukázať im, aký poklad máte po svojom boku.

Porovnania? Neexistujú

Nech ho porovnáte s ktorýmkoľvek chlapom, ten váš vždy zvíťazí. Vo vašich očiach. Žiaden z vašich expartnerov, kolegov či kamarátov nespĺňa vaše predstavy tak, ako váš aktuálny partner. Naozaj nemá žiadne chyby, vo vašich očiach je dokonalý. Skvelý pocit, čo poviete?

Odísť z postele? Ani náhodou!

Celý víkend dokážete stráviť v posteli a sex s ním je to jediné, na čo myslíte. Neviete sa nabažiť jeho tela, jeho vône. Ak pri vás nie je, je vám fyzicky zle. Ste opantaná a priam závislá. Áno a tak šialene zamilovaná!

Celý svet je nádherný

Neexistujú problémy, ktoré by ste nevyriešili, ani prekážky, ktoré by ste nepreskočili. Veď sa nonstop vznášate 10 metrov nad zemou! Páči sa vám v práci aj doma, všetko vás napĺňa šťastím. Aj to je sila šialenej lásky…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Dôvera #partner #zamilovanosť

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...