Erotické superhry, ktorými si môžete okoreniť už dnešný večer!

Nakúpiť erotické doplnky a hračky od výmyslu sveta vie každý. Byť eroticky hravým bez veľkých príprav je ale výsada tých, čo si sex naozaj užívajú. Zaraďte sa medzi tieto šťastné dvojice už dnes.

15.02.2017 07:00
Kde sa plnia erotické sny? Foto:
V každom druhom filme sa za dobrý sex považujete úvod, pri ktorom lietajú gombíky zo šiat.
debata

Namaľujete sa

Dokonca niekedy stačí len poriadne vyzývavý rúž. Aj taký, ktorý by ste si na ulicu nedali. Mužom sa na ženách obvykle páči výrazné a zmyselné líčenie, ale nie vždy majú možnosť sa ním potešiť. Eroticky ich stimulujú práve výraznejšie pery, a tak smelo do toho. Dokonca im nebude prekážať, ak narúžovanými ústami necháte stopy po celom penise. Je to skutočne zábavné a rajcovné.

Správna vôňa

Byť čistou je pri milovaní základom, ale byť voňavou je hravým a skvelým bonusom. Aj muži, rovnako ako ženy, vnímajú opačné pohlavie cez zmysel čuchu. Navoňajte sa do postele. Príďte nahá, zahalená iba jeho obľúbenou vôňou. Nechajte ho vnímať silu vášho parfumu a uvidíte tú erekciu.

Trochu divokosti

V každom druhom filme sa za dobrý sex považujete úvod, pri ktorom lietajú gombíky zo šiat. Nemusíte to doma hrať tak dramaticky, ale určite nájdete blúzku, ktorú už nenosíte, šaty, ktoré nechcete, alebo pančuchy, na ktorých sa pustilo očko. Skúste to drsne a nechajte zo seba postrhávať šaty, nohavičky, rozdriapať pančuchy. Je to živočíšne, divoké a verte či nie, v oboch vás to prebudí volanie prírody ako divoké tamtamy. Za pár okamihov sa zmeníte na divoké sexuálne šelmy. Rozhodne treba skúsiť.

Nuda večer

Nudiť sa nebudete. Pokojne pridajte na kúrení a vyzlečte sa. Nahí spolu pozerajte televízor, dajte si večeru a sami uvidíte, ako budete po sebe pokukovať. Len tak jedným očkom a o chvíľu zacítite prvé topenie medzi nohami a zazriete partnerovu erekciu stúpať do výšin. Nevrhnite sa však na seba hneď. Doprajte si aspoň pár desiatok minút v nudistickom štýle. Uvidíte, ako vás to rozpáli pred milovaním.

Prekvapivá šelma

Zaútočte, keď to najmenej čaká. Vojdite k nemu nahá, alebo v erotickom kostýmčeku. Využite možnosť, keď ho prekvapíte pri umývaní zubov, v sprche, alebo pokojne aj keď príde domov z práce. Nedajte si nohavičky pri príprave večere a ukážte mu, že viete byť zvodnou aj v zástere. Takáto hra vie poriadne zamávať so stereotypom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vôňa #parfum #rúž #erotická hračka

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...