Praktický návod, ako si okoreniť valentínsky sex!

Večer zamilovaných by nemal byť všedný. Či už pokladáte Valentín za sviatok tínedžerov, amerických obchodníkov, alebo ste si ho vzali za vlastný, pri oslave vzájomnej lásky by milostný večer nemal byť ako vo všedné dni.

14.02.2017 07:00
zvádzanie, červená Foto:
Môžete zladiť krásu, erotiku aj noblesu. Dôležité je snažiť sa trafiť oblečením do gusta toho druhého.
debata

Koktailový tip

Valentín je o nehe, náklonnosti a preto si môžete dopriať aj trochu sladkosti. Namiesto bežného pohára vína skúste niečo viac romantické. Na Valentína sa to predsa môže. Pripravte si napríklad čerstvý freš z citrusov doplnený likérom alebo čistou pálenkou. Môžete experimentovať navzájom. Každým drinkom zo seba snímte jeden kúsok oblečenia. Pozor, nemiešajte nápoje príliš silné. Iba také, aby vystupňovali horúčosť a užili ste si navzájom vychutnávanie, ochutnávanie a nielen nápojov, ale aj seba.

Milujte sa slávnostne

Môžete zladiť krásu, erotiku aj noblesu. Dôležité je snažiť sa trafiť oblečením do gusta toho druhého. Určite viete, či má na vás partner rád priesvitné tričko, spod ktorého vykúkajú bradavky, alebo naopak je bez seba z mini sukne a ukážete aj čipku samodržiek. Prípadne sa mu páčite ako elegantná dáma? Najlepšie je, ak sa pri milovaní ani celí nevyzlečiete. Užijete si tak netradičné milovanie v netradičnom, ale veľmi vzrušujúcom prevedení.

Filmová hudba

Sú skladby, ktoré v mužoch aj ženách evokujú isté pocity. Najlepšie zaváňajúce vzrušením. V praxi to znamená, že je super pustiť do prehrávača hudbu, ktorá znela vo filme, pri ktorom ste boli na prvom rande, alebo na výročie. Môžete zvoliť aj skladby z filmov, ktoré vám rozbúchali srdce. Partner nebude mať nič proti tomu, ak mu predvediete horúci tanec. Môžete pridať aj striptíz, na Valentína je dovolené viac ako v iné dni a potom si spolu „zatrsáte“ na plachte. Stačí iba brnknúť na strunku tej správnej muzike.

Sex ako už dávno nie

Praktický denný život dvojiciam veľa ráz okresáva čas, ktorý majú na milostné splynutie. Menej času si žiada svoju daň v podobe kratšieho túlenia, oklieštených nežností, nižšieho počtu milostných opakovaní. Na Valentína preto zrušte časové obmedzenia. Spravte si pokojne erotický večer už od obeda. Dajte si dosť času na láskanie, experimenty, túlenie aj opakovanie. Až kým si v náručí nezaspíte. V takom prípade Valentín nemusí byť ani o daroch či pompéznosti, ale bude tým, čím má byť. Oslavou vašej (telesnej) lásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #striptíz #milovanie #miešané nápoje #Valentín #tipy na erotiku

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...