Randíte s mladším? Pripravte sa na tieto špecifiká

Pomer mladší muž a staršia žena naberá na obľube. Môže to byť pre obe strany výnimočne dobré spojenie.

12.02.2017 17:00
milenec Foto:
S mladším mužom je to o kreativite, zábave a otvorenej mysli.
debata

Z pohľadu žien však treba rátať s istými špecifikami, ktoré takýto vzťah prináša.

Syndróm mamičky

Muži hľadajú niekedy v partnerke svoju mamu a ak je o desať a viac rokov staršia, tak často získajú pocit, že sa nenasťahovali k milenke, ale do náhradnej materskej starostlivosti. Muž pri mladšej partnerke nadobúda pocit, že sa o ňu musí postarať.Ppri staršej partnerke akoby ostával v úlohe toho, kto starostlivosť vyžaduje. Niektorým ženám, najmä po odchode vlastných detí z domu, to však vyhovuje a tak je symbióza na svete.

Sex ako pred rokmi

Najmä ženy po štyridsiatke sa začínajú sťažovať, že ich starší muži a rovesníci nevedia adekvátne uspokojiť v posteli. S mladším to je samozrejme iná liga a chalan si užíva všetko s vášňou, intenzitou a často. Opäť to vynikajúco ladí. Ak teda máte napríklad dosť guráže chalana občas doškoliť pár lekcií lásky.

Zábava na rande

S mladším mužom je to o kreativite, zábave a otvorenej mysli. Aj preto si striktne konzervatívne ženy mladšieho nenájdu. Radšej ako bláznovstvám totiž dajú priestor pokoju. Muži sú veľmi kreatívni a čím mladší, tým viac ich baví partnerku prekvapovať a šokovať. Počítajte teda s tým, že rutinu nebude mať v náplni práce.

Pozor na zálety

Je tu isté riziko, že obaja budete starnúť, ale mladík vás jednoducho nedobehne. Preto je lepšie príliš nedúfať, že viac ako desaťročný rozdiel vydrží až do smrti. No ženy, ktoré skúsili mladšieho tvrdia, že aj pár rokov stojí za tú zmenu.

Rozdielny životný štýl

Niektoré to baví, iným po čase lezie na nervy. Menej spánku, viac nočného života, videohry, zábava a menej zodpovednosti. Takmer žiadny záujem o rodinu. Niektorým ženám to vyhovuje, iné po čase začnú hľadať niečo pokojnejšie. Všetko má však svoje výhody aj negatíva, s ktorými treba v prípade mladšieho muža dopredu počítať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #životný štýl #rande #mladý milenec #stretnutie

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....