Milostné polohy ako stvorené na dráždenie G bodu!

Nechajte na chvíľu bokom úvahy, či bod G vôbec existuje. Jednoducho vyskúšajte polohy, ktoré sú dokonalé na jeho stimuláciu. Zabudnite sa dráždenie samej seba a zapojte do aktivity aj partnera.

11.02.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Vyskúšajte namiesto klasiky nové spôsoby milovania, z ktorých budete profitovať obaja.
debata

Vždy lepšie vo dvojici

Väčšina receptov a techník na objavovanie moci G bodu je zameraných na stimuláciu prstami, no vo dvojici je rozkoš vždy lepšia, aj keď hrozí, že partner sa nemusí vždy trafiť. V niektorých polohách je ale táto šanca veľmi vysoká. Preto vyskúšajte namiesto klasiky nové spôsoby milovania, z ktorých budete profitovať obaja. Pritom nejde o žiadnu extra gymnastiku.

Malý výťah

Inšpirujte partnera, aby si na vás neľahol štandardným spôsobom, ale si kľakol a posadil sa na päty. Vy si pred neho ľahnete, ale pod zadok si dáte vankúše, prípadne podušky tak, aby mohol do vás vniknúť a neopustil svoj postoj na pätách. Má obmedzenú pohyblivosť, čo znamená, že do veľkej miery bude samotný pohyb na vás. Zdvihnutie panvy a smerovanie partnerovho údu smerom nahor vytvára priaznivé podmienky na zásah G bodu. Pre niektoré ženy je to dokonca pozícia, v ktorej dosahujú mokrý orgazmus.

Odzadu a opačne

Bod G je prístupný aj pri polohe zozadu, teda v klasickej doggy pozícii. Lenže dobrý milenec rozhoduje o tom, či budete držať, alebo stonať skutočnou rozkošou. Malou pomocou je, ak partner na vás v podstate vysadne. Vtedy jeho penis nesmeruje priamo, ale smerom dole a uhol, ktorý zviera vďaka prirodzenej bariére zadku, je presne postačujúci pre bod G. Nerozhoduje totiž ako hlboko sa do vás dostane, ale aké miesta zasiahne. Výhodné je, ak si aj ľahnete na brucho a jemne nadvihnete zadoček.

Nohy na plecia

Budete s nimi utekať priamočiaro k vyvrcholeniu. Muž si opatrne sadne, alebo kľakne a vy mu vyložíte nohy na plecia. Tým sa vám automaticky zdvihne panva do mostíka, zadok si opriete o jeho stehná a môžete stupňovať túžbu. Táto polohe rozhodne nepatrí k tým s najhlbším prienikom, ale ak vám nejde len o dobýjanie, ale pekné a erotické milovanie, práve tu zacítite, že bod G má každá žena.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #orgazmus #dráždenie #bod G #milostné techniky

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...