Vzťah na pokraji krachu?! Toto je jasný znak, tvrdí odborník

Signálov, že váš vzťah nie je asi úplne ideálny, môže byť viac ako dosť. Podľa odborníka na vzťahy Jamesa Preeca, ktorého cituje Daily Mail, je však jeden z nich kľúčový.

10.02.2017 07:00
láska, vzťah, nevera Foto:
Ste s partnerom, ale v hlave máte niekoho úplne iného? Neustále hľadáte nové objekty vášho záujmu? Potom je tu možno problém...
debata (1)

Preece tvrdí, že ak patríte medzi ľudí, ktorí vo vzťahu snívajú o tom, aké by bolo randenie s niekým iným, mali by ste porozmýšľať, či to má budúcnosť. Podľa Jamesa je v poriadku fantazírovať o nejakej celebrite, alebo napríklad masturbovať pri nejakej konkrétnej predstave spojenej napríklad s neznámym urasteným stavbárom od susedov. „Ak sa však neustále obzeráte okolo seba a pozeráte sa na ľudí ako na sexuálne objekty, mali by ste sa sami seba opýtať, prečo,“ tvrdí Preece.

„Ak stále viac a viac myslíte na ľudí, ktorí nie sú váš partner, je to znak, že ste znudený. Akonáhle sa tento pocit objaví, môže sa veľmi rýchlo zhoršovať a nadobúdať na intenzite. Prestanete sa snažiť a váš vzťah je na počiatku zániku,“ tvrdí expert.

Podľa neho sa podobné pocity začnú objavovať najmä vtedy, ak sa do vzťahu dostane rutina a chýba mu nejaký nápad, niečo originálne, nové zážitky. Riešením podľa neho môže byť, že sa pokúsite nastavenia vášho vzťahu zmeniť a vdýchnuť mu nový vietor do plachiet.

Urobiť tak môžete neočakávanou večerou, netradičnou sexuálnou predohrou, novými zážitkami v spálni, ale napríklad aj skúškou nejakého nového, spoločného hobby – tanečný či kuchársky kurz.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #koniec #odborník #znak

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...