Čas túžby po sexe sa mení. Ktoré hodiny sú pre ženy tie naj?

Naše telo pracuje v cykloch. Ako nám dá pocit hladu počas obeda, tak dokáže večer naznačiť, že je vhodné sa uložiť na spánok.

08.02.2017 11:00
sex, milovanie, intimity Foto:
Ak vás túžba ženie pod perinu bez ohľadu na čas, stále ste zamilovaná.
debata

Hoci sa sexu dá oddávať kedykoľvek počas 24 hodín, v niektorých dobách je vhodnejší čas!

Muži a ženy sú rozdielni

Nové zistenia skúmania mužského a ženského tela naznačujú, že rozdiely sú nielen vo vnímaní sexu ako takého, ale aj v ideálnom čase na jeho realizáciu. Najväčším rozdielom je, že muži bývajú najviac sexuálne nabudení počas dopoludňajších hodín a ženské telo túži po vášni skôr po zotmení. Je však čas, kedy sú obe pohlavia sexuálne na vrchole a to krátko po zobudení. Horšie je, že dvojice sa málokedy budia spoločne a preto trpí aj ich sexuálny život.

Nočné a ranné vtáčatá

Výskumu v Los Angeles sa podrobilo 2300 dobrovoľníkov. Cieľom bolo zistiť, čo najvhodnejšie obdobie na sexuálne radovánky vzhľadom na túžbu, stúpajúce libido a tvorbu hormónov. Ukázalo sa, že muži sú ranné vtáčatá a najviac túžia po slasti medzi šiestou a deviatou hodinou ráno, pričom telo žien by si najradšej užívalo počas noci, od jedenástej hodiny večer do druhej ráno. Rozdielny biorytmus prekvapil aj samotných vedcov. Môže to byť jeden z dôvodov, pre ktorý ženy nedosahujú tak často vyvrcholenie. Na ich telo je totiž obvykle počas štandardného sexu trochu priskoro.

Láska je dôležitejšia ako čas

Veci pripustili, že ide o čisto mechanické telesné procesy, ktoré sa úplne menia v prípade zamilovanej dvojice. Dokonalý čas na sex z tohto pohľadu možno vyhodnotiť ako najvhodnejšiu dobu na náhodný sex bez lásky, čisto kvôli fyzickej potrebe. Zamilovanosť všetky tieto termíny ruší. Dôvodom je, že zaľúbený človek vyplavuje úplne iné hormóny ako v čase, keď k druhému doslova nič nepociťujeme.

Lakmusový papieri porozumenia

Dá sa povedať, že chuť na milovanie je veľmi dôležitým indikátorom pre vzťah a spolužitie. Ak vás túžba mať v pri sebe, na sebe aj v sebe milovaného muža ženie pod perinu bez ohľadu na čas, stále ste zamilovaná. Ak sa však túžba ohlási len v čase, keď si to vyžadujú potreby tela, o vášni, láske a romantike to už nie je. Ostalo len spolužitie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #libido #milovanie #vášeň #biorytmus #sexuálna túžba

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....