Klišé darčeky na Valentína? Možno, ale týchto päť ho stále poteší

Sviatok zamilovaných je za dverami a hoci ho možno naoko ignorujete, lámete si hlavu nad tým, čím obdarovať vášho partnera.

02.02.2017 11:00
sexy spodná bielizeň, erotika Foto:
Kúpte si zvodný kúsok a predveďte mu ho na Valentína.
debata (1)

Byť originálna je niekedy síce pekná vec, ale občas stačí zostať aj pri tradíciách. Partnera poteší, že ste si na neho spomenuli a odhliadnuc od sviatku zamilovaných, to môže byť skrátka príležitosť spraviť polovičke radosť.

Fľaša dobrého alkoholu

Ak je fajnšmeker, fľašou whisky či dobrého vína ho určite neurazíte. Jediná podmienka, ktorú by ste si mali dať – aby si tekutý darček vychutnal s vami.

Lístky na zápas

Viete, čo má rád a pri ktorých športoch ho nemôžete odtrhnúť zo sedadla pred obrazovkou? Tak to využite a kúpte mu lístky na športový zápas jeho obľúbeného klubu. Ak sa chcete zúčastniť aj vy, skúste napríklad bojové umenia – tam si môžete vychutnať aj pohľady na urastených a testosterónom nabitých chlapov aj vy.

Večera

Uvarte mu niečo špeciálne. Ak má obľúbené jedlo, pripravte mu ho aj so špeciálnym stolovaním a podávaním. Napríklad len nahá v zástere.

Torta či luxusný dezert

Mnoho mužov má slabosť na sladké. Ak nie ste skúsená cukrárka, spoľahnite sa na služby profesionálov. Ale tortu či koláč si zajednajte radšej už teraz, tento nápad možno budú mať aj ďalšie dámy.

Spodná bielizeň

Nie pre neho, ale pre vás. Kúpte si nejaký sexi kúsok, alebo set spodnej bielizne a predveďte mu ju počas valentínskeho večera. Malú upútavku mu môžete poslať už počas dňa cez mobil.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #muž #radosť #darček #klišé #Valentín

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...