Zadoček v popredí. Geniálne tipy, ako potešiť partnera zadnicou!

Zabudnite na análny sex. Ten je bez kúska fantázie. Muži ženské zadky milujú, obdivujú a doslova a do písmena túžia precítiť.

22.01.2017 17:00
zadok, žena Foto:
Ako partnera rozpáliť sexy zadočkom?
debata (1)

Preto sa nezdráhajte ponúknuť ho dvomi polovičkami niže chrbta tak, že sa bude cítiť nie ako v spálni, ale v skutočnom siedmom nebi.

Dráždenie zadočkom

Pre mužov je veľmi príjemné, ak môžu ostať penisom medzi polovičkami zadočku, pričom nie je potrebné, aby prešli na klasický anál. Sedacím svalom môžete partnera vydráždiť rovnako dobre, ako keď ho napríklad vezmete medzi prsia. Skúste masáž partnerovho prirodzenia týmto spôsobom a pochopíte o akom mužskom nadšení hovoríme.

Doprajte mu atraktívne nohavičky

Ženská spodná bielizeň nemá len praktické využitie. Možno ju považovať za plnohodnotnú erotickú pomôcku. Najmä, ak ju využijete v spojitosti so zadočkom. Ak chcete pre partnera prekvapenie? Stavte na zaujímavý strih nohavičiek. Na čipku, priesvitnú tkaninu, francúzske, alebo klasické tango nohavičky a môžete ho touto časťou látky dráždiť podobne, ako chodidlami nôh, keď máte na sebe silonky. Muža bude tento váš prístup extrémne baviť. Aj preto, že mu spôsobujete telesnú rozkoš a zároveň s ňou aj vzrušujúci pohľad. Zadok v nohavičkách totiž muži hodnotia za najerotickejší, najvzrušujúcejší aj najkrajší.

Plieskanie po zadku

Ak ste dodnes túto praktiku nezahrnuli k svojim posteľným hrám, nečakajte už do zajtra a zažite ju už dnes večer. V tomto prípade vôbec nejde len o partnerovu radosť. U žien praktika vyvoláva príjemné zimomriavky. Základom je nájsť správnu intenzitu jemnej bolesti, ktorá do tela vylučuje prirodzené opiáty a robí tak sex aj zážitok ešte krajšími.

Predveďte mu pozitíva

Nikdy pred mužom zadok nemaskuje a neskrývajte. Neoberajte ho o potešenie. Pokojne sa odhaľte odzadu aj pri sledovaní televízie, zvádzajte ho ráno v posteli a nech vás „sexuálny boh“ cháni od toho, aby ste svoj zadok zadlávili nelichotivými prívlastkami. Ak sa za svoj zadok z akýchkoľvek dôvodov budete hanbiť, mužovi sa nedokážete oddať z jednej veľmi dôležitej stránky. Hrdé predvedenie zadku v rámci spoločného života aj erotických hier je správne korenie vzťahu, za ktoré sú muži vďační.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #partner #zadok #tipy #potešenie

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...

+ Myslite hlavne na seba, doteraz ste mysleli na ostatných.
Pokiaľ niečo potrebujete, nečakáte na zľavy a...