Tiché sex pozície: Využiteľné, keď sú doma deti, alebo rodičia!

S dobrým sexom si zvykneme spájať vzdychy, stony, hlasné výkriky. Niekedy je však túžba po milovaní silnejšia ako prekážky. Vtedy sa zíde poznať polohy tiché, nenápadné ale fajnové.

21.01.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Pssst! Musíte to občas aj vy robiť potichu?!
debata

Bude to o hryzení do pery…

Nebudete síce môcť svoje emócie prejaviť príliš hlasno a budete musieť držať hlasivky pod uzdou, ale niektoré polohy sú stavené na to, aby vám toto tlmenie rozkoše zjednodušili. Minimálne tým, že kryjú niektoré vzruchy vznikajúce pri sexe. Ani kričať nebude potrebné tak hlasno a sex si zachová dostatok horúčosti.

Pomalý a hlboký misionár

Misionár sa dá s jednoduchým zlepšením pretvoriť na jednu z najtichších polôh na svete. Spojíte pery do vášnivého bozku a namiesto rytmického a rýchleho prirážania stavíte na pomalé a hlboké vnikanie. Pre mnohé ženy je tento spôsob milovania dokonca ešte príťažlivejší ako divoké prirážanie. Svoje emócie okrem bozkov môžete tlmiť napríklad pritláčaním si pier k partnerovej hrudi, alebo tvári.

Milovanie na zemi

Zem je veľmi praktická najmä v prípadoch, keď posteľ pod vami vŕzga, len čo sa nenápadne pritúlite. Stačí koberec s vyšším vlasom, kožušina, alebo aj deka a môžete sa oddávať razantnejšiemu pohybu. Na zemi je výborná poloha ležmo, pričom partnerka leží na bruchu. Vtedy je možné efekt ticha znásobiť aj malým vankúšikom, ktorý vie dokonale stlmiť prejavy prichádzajúceho orgazmu.

V sprche

Nie je to najpraktickejšie, ani najpríjemnejšie, ale na dokonalú rýchlovku, keď neviete vydržať, sa hodí. Šumiaca voda okolo vašich tiel spoľahlivo absorbuje prípadné zvuky vniknutia. Tie je v prípade krízy možné zvaliť na intenzívne mydlenie. Je to jeden zo spôsobov, ako prekryť milostnú aktivitu v dome plnom zvedavých uší.

Postojačky

Praktická milostná poloha, pri ktorej stojíte pevne na zemi, takže vaše pohyby zvukové vibrácie príliš nevyvolajú. Sklon vniknutia môžete určovať len tým, ako sa prehnete. Opierate sa o stenu a v prípade potreby vie partner zasiahnuť a prikryť vám dlaňou ústa. V tejto pozícii je najmenšia pravdepodobnosť, že na vašu aktivitu upozornia neprístojné zvuky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #ticho #sex #milovanie #neha #poloha

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...