Láska? Kdeže! Tá vyzerá inak

Hoci ešte stále žijete vedľa seba, pocity lásky či zamilovanosti vás už neprenasledujú.

20.01.2017 13:00
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
debata

Namiesto nich sa o slovo hlásia celkom iné a oveľa menej príjemné. A sú jasným znakom, že váš vzťah už nie je o veľkej láske ani porozumení. A jeho dni sú zrejme spočítané.

Samé tajnosti

Už to nie je u vás o večerných posedeniach, kedy ste si hovorili zážitky z celého dňa. Smiali ste sa, možno aj hnevali, zhodnotili ste, čo ste zažili. Jeden aj druhý. Boli to príjemné chvíle, ktoré sa však z vášho spoločného života začali vytrácať. Zrazu tu nie je záujem o zážitky toho druhého. Bojíte sa opýtať, lebo tušíte, že to nemusí dopadnúť dobre. Tajnosti a nejasnosti, ktoré sa vo vašom vzťahu objavili, neveštia nič dobré. On sa vyhýba odpovediam, otázky ho vedia podráždiť a tak odchádza alebo sa vám vyhýba.

Dve cesty

Odrazu ste sa ocitli na rázcestí a každý ste sa vybrali iným smerom,. Nie je to nič výnimočné, že aj dlhoroční partneri sa v živote začnú míňať. V istom okamihu, etape života príde zlom, kedy je spoločná cesta ťažkým orieškom. Začne sa lámať spoločný osud páru, pretože jeden chce celkom iné veci ako ten druhý. A v zásadných veciach sa kompromisy naveky robiť nedajú. Čas plynie a vy sa míňate…

Bez podpory

On si robí svoje a vy tiež. Ale hoci ste partneri, záujem o život toho druhého je minimálny. Už nepotrebutete počuť: „si šikovná“, „dokážeš to“ či „som na teba pyšný“. Zmierili ste sa obaja s tým, že idete svojimi cestami. Iste, ešte občas jeden z vás prejaví akési nadšenie, že partnerovi sa to či ono pordarilo, ale častejšie vás prevalcuje nezáujem. Ak sa vám nedostáva podpory, nemáte potrebu ju ani dávať späť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #tajnosti #odcudzenie

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...