Misionár inak a lepšie: Tipy, ktoré znovuzrodia váš sexuálny život

Nie je dvojica, ktorá by sa milovaniu neoddávala v misionárskej polohe. Je to základná, favorizovaná a extrémne obľúbená pozícia.

18.01.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Klasická misionársku polohu môžete osviežiť rozličnými podobami.
debata (1)

V praxi to znamená, že má tendenciu veľmi skoro nudiť. Ak ju pravidelne neobohacujete aspoň o pár drobností. Dnes si niektoré z nich predstavíme.

Krúžok pre partnera

Ľudské telá k sebe dokonale pasujú, ale nie je vôbec zlé, ak sa odhodláte svojej rozkoši trochu pomôcť. Popri všetkých pozitívach je veľkým nedostatkom misionára absencia dráždenia klitorisu. Preto mnoho žien ležiac na chrbte nevie dosiahnuť orgazmus. Skúste nasadiť partnerovi na penis vibračný, alebo erekčný krúžok s výstupkami. Zníži prietok krvi v mužovom úde, čo ešte viac umocní jeho vzrušenie aj erekciu. Väčšina krúžkov pritom myslí aj na ženy a má výstupky na stimuláciu klitorisu. Skutočne tak málo stačí, aby bolo obom lepšie.

Zúžte prienik

Máte dve možnosti. V prvom prípade môžete vyvolať pocit zúženej vagíny sťahovaním pošvových svalov a v tom druhom využiť obyčajnú fyziku. Jednoducho dáte nohy spolu a obkročí vás partner. Výsledkom bude tesnejšie trenie pre oboch. Ak jemne nadvihnete panvu, partner zasiahne aj klitoris. Je to asi to najlepšie, čo si môžete želať. Potešenie prežijete obaja a pokojne aj viac ráz po sebe.

Neuspokojte sa s obyčajným prístupom

V misionárovi máme často tendenciu pohybovať sa iba v rytme dnu a von. Skúste partnera inšpirovať aj k pohybu hore a dole. Nie je to nič zložité. Bude si to vyžadovať iba trocha cviku. V konečnom dôsledku budete odmenení zaujímavými pocitmi. Je trochu plytvaním možnosťami tela, ak sa partner snaží pri milovaní dostať do vás čo najhlbšie a ignoruje fakt, že bod G a iné centrá potešenia sú na vrchnej strane vagíny.

Nerezignujte na bozky

Robí to mnoho dvojíc. V priebehu súlože zabudnú na nežnosti. Pritom misionár je pre ne priam stavaný. Francúzske bozky musia byť súčasťou milovania, ale aj bozky na telo a na bradavky ozvláštňujú túto polohu. Nie nadarmo je jedna z najintímnejších. Preto sa o tento jej benefit dobrovoľne nepripravte.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #vášeň #misionárska poloha #TV Nova #podoba

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Nezabúdajte na pitný režim, nezanedbávajte ho v žiadnom období.
Ak budete zanedbávať prácu, vaše peniaze nebudú...