Všetko je mu jedno? To vo vzťahu neveští nič dobré

Čas strávený po vašom boku považuje zrazu za nudný a hlavou je stále niekde inde?

17.01.2017 11:00
rozchod, kríza, láska Foto:
Už sa blíži koniec vzťahu?
debata

Kedysi sa dokázal tak nadchnúť pre svoj plán, že ak ste s ním nesúhlasli, čakala vás ostrá výmena názorov. Podobne sa zaujímal o to, čo budete robiť počas víkendu či ako sa má vaša staršia sestra. A čo pozorujete teraz? Váš partner sa nezaujíma o nič… Ak je aj s vami doma, duchom je neprítomný a na všetko má stručnú odpoveď: Urob, ako chceš…

Práve nezáujem o čokoľvek týkajúce sa vzťahu či domácnosti vám môže napovedať, že s vaším drahým sa čosi deje. Ak nemá starosti v práci, je celkom pravdepodobné, že v jeho živote sa objavila iná žena. Nie, ešte nemusí ísť o neveru ani rozchod, ale jeho myšlienky pracujú aj s touto alternatívou. Preto ste nervózna, že on je stále „mimo“, zatiaĺ, čo vy riešite všetko okolo.

Hádky? Ani náhodou… V období, kedy mu hlavu už zamestnáva iná žena, sa mu hádať ani nechce. A ak, tak iba z veľmi zištných dôvodov – aby po hádke buchol dvermi a odišiel za ňou. Pre svoje konanie má tak výhovorku – ty ma vyháňaš z domu, tak ja idem. A po jeho príchode, kedy vás ide „zozdrapiť“ od hnevu, on vás s úsmevom na tvári ignoruje. Je spokojný, jeho misia sa podarila. Vaše pocity preńho nie sú prioritou.

Vlažný sex aj vyhýbanie sa spoločným kamarátom. Aj v týchto smeroch sa správa celkom inak ako kedysi. Zatiaľ, čo predtým plánoval stretnutia so spoločnými priateľmi a obaja ste si ich užívali, teraz mu je celkom jedno, či niekam vyrazíte alebo nie. A skôr mu takéto výjazdy vadia, pretože ho oberajú o drahocenný čas. A keďže myšlienkami nie je s vami ani večer, sex preňho stratil čaro. Nie ste preňho lákadlom, za ktorým by skákal s nadšením do perín.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #problém #milenka

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...