Čo muži neznášajú pri polohe odzadu! Vyhnite sa odpudivému správaniu!

Správne poňatý sex odzadu si vychutnajú muži aj ženy. Ak teda nespravíte chyby, ktoré mužovi naježia všetky chlpy na krku a v duchu si povedia, že viete dosť pokaziť túto radostnú chvíľu.

14.01.2017 11:00
sex, orgazmus Foto:
Ak muž chce svoju partnerku odzadu, akceptuje ju takú, aká je.
debata (9)

Maximálna odovzdanosť

Tento negatívny fenomén sa vyskytuje asi najčastejšie. Žena jednoducho v pozícii na psíka rezignuje na aktivitu, zvesí hlavu a ľudovo povedané drží. Pre muža je to dosť nepríjemná situácia. Z jeho pohľadu ide iba o telo, ktoré sa začalo tváriť, akoby z neho vyfučal život. Potom sa často stáva, že smeruje k rýchlemu vyvrcholeniu, čo neteší nikoho z dvojice. Neostať pasívnou znamená pohybovať sa minimálne v smere partnerovho rytmu a zdieľať s ním pohyb.

Rezignované ľahnutie

Máte možno slabšie ruky a tak sa na nich neudržíte a radšej sa zveziete do polohy, pri ktorej máte vystrčený smerom hore iba zadok. Na toto je jediné riešenie. Kúpiť si permanentku do fitka a posilniť tricepsy a ramená. Mužom sa rozhodne nepáči, ak sa pri sexe partnerka začne tváriť, že už ju to príliš neberie. Obvykle vtedy položia otázku, či nechce radšej zmeniť polohu a potešenie z tejto pozície je nenávratne preč.

Slabá práca s vagínou

Ako sú rozdielne mužské penisy, tak ani ženy nie sú rovnaké. Preto nie je veľmi šťastné, ak zaujmete pozíciu, pri ktorej ste príliš úzka, alebo naopak široká. Variovať môžete tým, či nohy dáte ďalej od seba, alebo naopak ich udržíte tesne pri sebe. Ideálne je, ak viete s týmito možnosťami svojej vagíny pracovať počas súlože. To ocení každý chlap. Omnoho viac, ako keď neviete svoje telo ovládať k obojstrannej rozkoši.

Cítia sa trápne

Muži si pozíciu vyžadujú pre jej živočíšnosť, skvelé prirážanie aj možnosť stimulovať partnerke prsia. No je tu veľké ale. Chcú zistiť, že aj žena ich rada prijíma. Ak sa cíti nesvoja, hanbí sa za svoj zadok, malý, veľký, alebo vyrážkový, mužovi tým vezme akékoľvek potešenie. Ukráti ho o jednu z najžiadanejších pozícií a pritom celkom zbytočne. Ak totiž muž chce svoju partnerku odzadu, akceptuje ju takú, aká je a presne taká ho vzrušuje. No okúňanie a komplexy zabijú každú radosť.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #intimity #milovanie #sexuálne polohy

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....