Čo sa stane, ak vyzeráte oveľa lepšie ako váš nový priateľ?

Sú páry, pri pohľade na ktoré vám automaticky prebehne mysľou: "Veď tí dvaja sa k sebe absolútne nehodia".

15.01.2017 11:00
žena, krásna, práca, úsmev, mladá Foto:
Vás všetci obdivujú. Ale čo váš partner?
debata (2)

Buď z nich priam kričia úplne odlišné povahové či osobnostné črty, alebo sú fyzicky ablosútne nekompatibilní. Ak sa stane, že po vašom boku sa objaví muž, ktorý je fyzickým vzhľadom od vás priveĺmi vzdialení, môžete od okolia čakať rôzne reakcie. Aké napríklad?

Nikto neverí, že on je váš partner

Všetci si myslia, že je to váš kamarát či možno brat… Ale partner? Ak ho v spoločnosti predstavíte so slovami: „Toto je môj partner“, môžete sa dočkať naozaj začudovaných reakcií: „To naozaj?“ A sú ľudia, ktorí svoje prekvapenie nijako neskrývajú, čo je skutočne netaktné.

Zaslúžiš si niekoho lepšieho

Na túto vetu od vašej kamarátky sa musíte pripraviť. Ak muža po vašom boku pozná len z fotografie či vďaka letmému zoznámeniu, takéto slová vás dokážu zabolieť. Nikdy ste si totiž nemysleli, že vaša kamarátka bude útočiť na vzhľad vášho nového partnera, najmä, ak ste po jeho boku naozaj spokojná. A ona ho navyše nemala ani možnosť skutočne spoznať.

Začne vám ho byť ľúto

Na základe narážok od vášho okolia si jeho vzhľad začnete viac všímať, pričom dovtedy vás to ani len nenapadlo. A ľútosť je presne to, čo smerom k vášmu partnerovi nepotrebujete. Ale je to celkom prirodzené, že vám je ľúto, ako ho po vašom boku vníma okolie. A možno si začnete klásť otázku, či by ste s ním mali zostať. Malý červík pochybností sa vám už zavŕta do hlavy…

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #láska #vzhľad #pár

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...