Najlepšie obohatenia misionárskej polohy, aké môžete zažiť!

Opakovanie je matka múdrosti, zdokonaľovania a stupňovania blaha. Čo však v prípade, ak ste už všetky nuansy misionára vychytali a okrem rozkoše zaváňa aj nudou? Máme riešenie!

09.01.2017 17:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Ani misionárska poloha nemusí byť nuda.
debata (2)

Maska

Sex v maske je snom mnohých žien aj mužov. Dokonca o takejto hre je natočených niekoľko filmov a nielen z oblasti porno produkcie. Nesiahajte po infantilnom detskom motíve. Elegantná škraboška pre pána, alebo zdobená pre dámu plne postačia. Uvidíte tú zmenu v polohe ležmo. Pokojne sa v maske môžete aj zvádzať, hrať, túliť, jednoducho sa trochu zabaviť.

Zaviazané oči

Od masky je už len krok k tomu, aby ste sa zahrali na slepú babu. Táto epizóda je viac určená ženám, ale práve tie majú často najväčší problém pri klasike dosiahnuť orgazmus. Zaviazané oči zvyšujú nádej na vyvrcholenie. Pod temnotou šatky ožijú vaše predstavy, adrenalín, mozog začne pracovať úplne inak ak nevidíte a to veľmi prospieva novému zážitku z milovania aj v polohe, ktorá sa vám už zdala obohraná.

Oblečený sex

Oblečenie je výraznou stimuláciou celého milostného jašenia. Vždy môže byť iné, inak stimulujúce a nové. Rozdúcha nové vášne a pri misionárovi aj veľmi dobre vynikne. Pretože sa prakticky obaja celí vidíte. Môže to byť čipka, sex v nohavičkách s vykrojením na vagínu. Dokonca sú trendy celé erotické obleky pre ženu, ktoré sa nevyzliekajú. Muži môžu mať motýlika, sexy bielizeň. Je to len na vás, čo vás stimuluje. Ale verte či nie, hoci je nahota zo začiatku najzaujímavejšia, s pribúdajúcimi rokmi bude ešte vzrušujúcejšie sexi oblečenie.

Rôznorodosť pohybov

Ovplyvňuje ich muž aj samotná partnerka. Vyskúšajte počas milovania sťahy vagíny. Pozorný muž ich pri pomalšom sexe určite ocení. Pokojne môžete dvíhať panvu a spúšťať ju dole. Uvidíte, ako je to v kombinácii s partnerovým pohybom dnu a von v symbióze. Dotýkajte sa navzájom rukami na miestach ako zadok a stehná, mužov doslova rajcuje, ak im žena zaborí prsty do zadku a ramien. Osviežte pohyby. Niekedy stačí len zmeniť ich poradie a hneď sa kvalitnejšie vybláznite.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #misionárska poloha

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...