Pravé dôvody, prečo ženám robí dobre drsný sex!

Nie je to len výstrelom, nejde o žiadny nový módny prúd. Drsnejší sex má svoje opodstatnenie a nie je náhoda, že ženskému telu robí tak dobre.

06.01.2017 12:50
sex, erotika, intimity Foto:
Ženy vzrušuje aj dominantnejší a drsnejší sex.
debata (29)

Zdá sa totiž, že je viac uspôsobené na prijímanie bolesti, ako na medovú romantiku.

Romantika bol (seba)klam

Na romantických chvíľkach prirodzene nie je nič zlé. Dobrá večera, kvapka vína, sviece, muzika z Hriešneho tanca. To nejednej žene spraví lepšie, ako keď je partner bez prípravy roztiahne nohy. Vďaka filmom a sladkým románom sme si však zvykli vnímať romantický sex ako vrchol blaha. Aj preto sa mnoho žien, napriek snahám mužov byť pre nich ako z románu, išlo v posteli unudiť k smrti. Ženské telo nie je nastavené iba na prijímanie pohladení.

100% odovzdanosti

Dostať na zadok a poriadne vyplieskať zadnicu sú dva rozdielne pojmy. Ženy uvádzajú, že najvzrušujúcejšia je možnosť výberu. Nie sú odkázané na milosť muža, ale samy sa rozhodli, že chcú chlapa, ktorému sa maximálne odovzdajú. Bolesť pri drsnom sexe je znak absolútneho podriadenia, čo mnoho žien pri súloži vzrušuje viac, ako dobre vypracované svaly.

Zlý chlapec na krátky čas

Pojem zlého chlapca je synonymom alfa samca súčasnej doby. Každá žena po ňom túži, ale v praxi dá prednosť chlapovi, ktorý sa vie postarať o ňu aj rodinu. Lenže ak sa z dobráka od kosti na pár desiatok minút vykľuje násilník, ocenia to ako žiadané korenie. Nemajú dokonca problém sa do tejto polohy muža zaľúbiť zas a znova a preto sa dokážu milovať s takou chuťou a akčnosťou. Skúste to aj vy. „Špinavý“ sex s hulvátom je najkrajší, ak sa po milovaní chlap vráti do podoby, že sa na neho môžete v živote spoľahnúť.

Bolesť a rozkoš

Z fyziologického hľadiska veľmi blízke pocity. A keďže majú ženy o niečo vyšší prach bolesti ako mužské pohlavie, riadený výprask telo stimuluje k potešeniu omnoho viac, ako letmý nežný dotyk bruškami prstov.

Prebudíte skrytú vášeň

Aj ženy, ktoré dodnes pochybovali o tom, či dokážu byť dračicami v posteli, sa po pár plesnutiach menia na hladné, sexuálne vyprahnuté šelmy. Dôvod je prostý. Náznaky fyzickej bolesti stimulujú tvorbu adrenalínu a naše telo aktivizujú. Vďaka tomu je to ako dať si dvojitú kávu pred pracovným výkonom. Ostanete nabudená a hladná po orgazme. Ak máte pocit, že sa nedokážete v posteli naštartovať, namiesto dlhšej predohry požiadajte partnera o pár rán na holú. Uvidíte, že takáto maličkosť dokáže zmeniť celý váš doterajší pohľad na sexualitu.

© Autorské práva vyhradené

29 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #orgazmus #uspokojenie #dominancia #drsný

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....