Cviky na užšiu vagínu. Zlepšia sexuálny život na nepoznanie!

Užšia vagína je sen mnohých žien. A najmä jej udržanie vo vyššom veku. Nie je to nemožné. Pomôže správne nastavené erotické cvičenie.

05.01.2017 09:30
shutterstock 91633424 Foto:
Aj stojka patrí medzi cviky, ktoré dokážu pomôcť.
debata (5)

Kegelove cviky

Sú vlastne šlabikárom, povinnou jazdou a základom, bez ktorého sa ďalej jednoducho nepohnete. Predstavujú skutočne to podstatné pre kondíciu vagíny. A čo je na nich najlepšie? Dajú sa cvičiť prakticky počas celého dňa. Princípom je sťahovanie panvového dna, od mechúra, cez svaly vagíny aj podbruška. To pomáha nielen na lepšiu erotickú kondíciu, ale vo vyššom veku zabráni aj inkontinencii.

Drepy

Znie to paradoxne, ale vďaka nim si vyformujete nielen zadok a stehná, ale aj to, čo je medzi nimi. Takže drepy by ste mali zaradiť do repertoáru cvičení na každý deň. Potešíte tým nielen seba, ale aj partnera.

Mostík

Nič náročné a pritom dokonale účinná. Mostík je však potrebné robiť trochu inak ako sme zvyknutí. Ľahnete si na zem, nohy dáte k zadku a zdvihnete zadok hore. Stehná pritom máte čo najbližšie pri sebe a ramená úplne uvoľnené. Vtedy sa snažte v tejto pozícii vydržať čo najdlhšie. Efekt pri milovaní zacítite do pár týždňov.

Sviečka a stojka

Obrátené pozície vychádzajú z jogy a sú prospešné pre krvný obeh, rozprúdenie lymfy a mnohými považované aj za plnohodnotné afrodiziakálne cvičenie. Nedostanete však vďaka nim len väčšiu chuť, ale aj lepšiu výbavu. V týchto polohách je potrebné držať panvu v zaistenej pozícii. To znamená, že vaše lono bude udávať prakticky ťažisko aj to, či sa v stoji na hlave udržíte, alebo nie. Vďaka pravidelnému cvičeniu budete mať pošvu podstatne pružnejšiu.

Sťahovanie pošvy pri milovaní

Vyskúšajte si to. Ide o veľmi praktické, ale zároveň rozkošnícke cvičenie. Počas milovania, keď sa partner vo vás nebude hýbať, vyskúšajte ho v sebe objať tesnejšie. Možno to zo začiatku nepôjde ľahko, chce to cvik. Následne si vyformujete tie správne svaly, ktoré budú spôsobovať rozkoš jemu aj vám.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #cvik #cvičenie #tréning #vagína #panva

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...