Prežívate práve obdobie zaľúbenosti? Čo príde po ňom?

Prvé týždne či mesiace sú vo vzťahu absolútne top. Vznášate sa nad zemou a obaja ste šťastní len pri pohľade na partnera.

29.12.2016 12:00
pracovisko, vzťah, láska Foto:
Aké sú štádiá vzťahu?
debata

Sex je na dennom poriadku a život jeden bez druhého je nepredstaviteľný. Ale toto obdobie nepotrvá večne. Čo vás čaká po ňom?

Ach, tie chyby

Zrazu si zložíte z očí ružové okuliare a partnera vidíte v iných farbách. Jasné, stále ho milujete, ale už nie ste taká ochotná odpúšťať či prehliadať jeho chyby. Občas sa pochytíte, zaútočíte jeden na druhého alebo jednoducho poviete „dosť“. Ale čo je dôležité, práve v tomto štádiu sa rozhodnete, či spolu zostanete ako pár alebo ste natoľko odlišný, že to vzdáte.

Kto z koho?

Ste spolu, ale ešte nie ste zohratí. prichádza obdobie, kedy ani jeden nechce ustúpiť zo svojich predstáv o živote. Každý má svoje vízie o vzťahu a takisto vie, kam by sa mal ďalej vyvíjať. A nie vždy sa dá dohodnúť práve jednoducho. Ide o to, aby ste našli spoločnú reč aj počas ťažších období, kedy si obaja chcete uchmatnúť moc vo vzťahu pre seba.

Obdobie pokoja

Už ste v trvalom, stabilnom vzťahu bez veľkých búrok. V podstate sú hrany „obrúsené“ a vy spoločne plávate životom. Ak bojujete, tak o maličkosti, smer vášho vzťahu je už daný a obom vyhovuje. Dokážete spoločne riešiť problémy, komunikovať aj plánovať. Vo vzťahu ste obaja spokojní a nič zásadné meniť nepotrebujete. Našli ste, čo ste hľadali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #zaľúbenosť #nástrahy

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...